Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Voor de fokker » Indoor-ren 12 panelen van 35x35cm

Indoor-ren 12 panelen van 35x35cm

 28,50

Deze Trixie indoorren kan lang meegaan is daardoor enigszins duurzaam te noemen.

Indoorren voor heel jonge kittens bestaande uit 12 panelen van 35 x 35 cm:
6 x half-transparante kunststof panelen
6 x metalen traliewerk panelen

De panelen zijn op verschillende manieren in elkaar te zetten en naar wens uit te breiden. Ideaal om te gebruiken bij kittens die voor het eerst gaan rondstappen buiten het nest.
Handig om de uitloop ruimte vanuit het nest klein te houden tijdens de zindelijkheidstraining rond de leeftijd van 3 à 4 weken en om de bewegingsruimte daarna steeds een stukje verder te vergroten. De hoogte van de panelen is voor de moederpoes prima om overheen te springen en voor de fokker om makkelijk bij de kittens te kunnen pakken voor het weegmoment, om ze snel op het kittenbakje te kunnen zeten, eten neer te zetten en het nest te verschonen.
Desgewenst kan de ren ook in de hoogte worden uitgebreid door er een laag bovenop te zetten. Denk er dan wel aan om er eventueel een stoel voor de moederpoes naast te zetten.

Hoe een kitten ren in te delen.

Voor de eerste levensweken van pasgeboren kittens is het verstandig om de ren nog niet zo groot te maken. Bij de eerste stapjes vind moederpoes het prettig als de kittens nog niet zo ver kunnen. Moederpoes kan dan erg onrustig worden als ze al verder kunnen wandelen dan haar lief is. De kittens zien ook nog nergens gevaar in en wij mensen zien ze zo over het hoofd als ze zo klein al door de kamer wandelen. Daarbij zijn ze met 3 a 4 weken nog niet zindelijk. En kittens zindelijk krijgen werkt het beste als de ruimte in eerste instantie bestaat uit een slaapplek en een laag kattenbakje.

Kitten ren zindelijkheidstraining. Indeling kitten ren voor de eerste 5 a 6 weken.

Natuurlijk hebben ze naast dat slaapplekje en een kattenbakje ook speelruimte nodig. Maar de duur van de speeltijd is op de leeftijd van 3 tot 5 weken nog maar heel kort en de ruimte hoeft dan dus ook nog niet groot te zijn. Voor de moederpoes is het wel zo prettig als de ruimte langzaam meegroeit met de ontwikkeling van haar kittens en dat kan met deze panelen heel goed.

Met behulp van een 2e set of de uitbreidingsset kan je de ren zo groot maken als je wil. Ook is het mogelijk om er een laag bovenop te zetten zodat ze er tot een langere leeftijd in kunnen. Wel zo veilig voor de nacht als je er even geen toezicht op kan houden.

 

Op de vloer zou je eerste een wollen deken van Kingdom kunnen leggen voordat je daar een uitloopmat overheen legt. De wollen dekken zorgt voor een prettige temperatuur regulatie en een uitloopmat waarmee je gemorste kattenbakvulling kan terug gieten is met jonge kittens geen overbodige luxe.
Voor nog wat extra warmte en comfort voor de kittens is de katoenen benchmat/onderlegger van Kingdom ook een aanrader. Voor pasgeboren kittens, de wat koudere ruimtes en/of seizoenen of heb je een kitten die wat achter blijft, dan is een warmtemat van PetRemedy een must. De warmtemat kan je dan weer in een zachte katoenen hoes van Kingdom stoppen.

Kitten ren zindelijkheidstraining. Indeling kitten ren voor de eerste 5 a 6 weken.

The Ultimate Litter Mat uitoopmat
Ultimate Eco Cat natuurlijk kattenbakzand
Benchmat onderlegger van Kingdom
Voerbakjes van PAIKKA
Warmtemat hoes van Kingdom
Speelhuis en kitten brokken van Carnis

 

Kitten ren zindelijkheidstraining. Indeling kitten ren voor de eerste 5 a 6 weken.

Benchmat/onderlegger van Kingdom
Voerbakjes van PAIKKA
Warmtemat hoes van Kingdom
Speelhuis en kitten brokken van Carnis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Indoor-ren 12 panelen van 35x35cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »