Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Kat » Kattenbak & toebehoren » De Ultieme Kattenbak uitloopmat 90 x 60 cm.

De Ultieme Kattenbak uitloopmat 90 x 60 cm.

 21,50

Op voorraad

The Ultimate Litter Mat 90 x 60 cm.

Een 3-dubbel-laags kattenbak uitloopmat tegen de uitloop van kattenbakvulling.
Doormiddel van de dubbele laag wordt het kattenbakzand opgevangen, vastgehouden en kunt u het uitgelopen grit terug gieten in de kattenbak. Met een afmeting van 90 x 60 cm. is dit een grote mat wat uiteraard meehelpt om zoveel mogelijk uitloop tegen te gaan.
Deze mat is ook uitermate geschikt voor in een bench, showkooi of sturdy. Zo blijft uw kat ook tijdens de show vrij van kattenbakgrit en zijn vacht/huid dus mooi schoon. Doordat deze mat flexibel is en dus geen stijve bodemplaat heeft is hij indien nodig tot de juiste maat van de showkooi te vouwen.

♥ dubbelzijdig en omkeerbaar te gebruiken zodat je kunt kiezen tussen de lichtgrijze zijde boven of de crème kleurige zijde boven.
♥ flexibel en bijzonder zacht voor de pootjes.
♥ gemakkelijk op te rollen en uit te schudden.
♥ wasbaar in de machine.

 

Welke kattenbezitter kent het niet!
De kat komt van zijn kattenbak en laat kattenbakvulling achter op het tapijt, laminaat, parket en soms zelfs op de meubels.

Een nadeel van zo’n beetje alle kattenbakvulling is dat het via de pootjes van je huistijger door de hele woning wordt verspreid. De Ultimate Litter Mat biedt hiervoor een eenvoudige en zachte oplossing. De mat, die aan beide zijden kan worden gebruikt, vangt effectief het kattenbak grind op dat aan de poten blijft kleven. Het is ook comfortabel voor de gevoelige poten van uw kat.
Om schoon te maken, rolt u de mat gewoon op en schudt u deze uit. De mat is aan beide kanten te gebruiken, zodat je kunt kiezen tussen de lichtgrijze zijde boven of de crème kleurige zijde boven.

Eerder adviseerde wij de Soft Touch Track Mat. Maar ondanks dat deze toch ook heel zacht voor de pootjes leek probeerde onze katten deze mat toch te ontwijken. En door zijn kleine voormaat van 45 x 33 cm konden ze er ook vrij gemakkelijk om of overheen zonder hem aan te raken. De Soft Touch Track Mat hebben wij dan ook uit ons assortiment gehaald en daar is de Ultimate Litter Mat voor in de plaats gekomen.

kattenbakmat Soft Touch Track Mat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Ultieme Kattenbak uitloopmat 90 x 60 cm.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »