Over verzenden, afhalen & retourneren

Kosten van verzenden

Zal ik het kopje ‘kosten van verzenden’ nu echt wel bovenaan zetten?

Maar ja, de enige dingen die geheel gratis zijn is de zon die iedere dag schijnt en de lucht die we inademen. Maar ook de zon wordt wel eens geblokt door bewolking en de lucht is niet altijd even zuiver als we wel zouden willen.

Verzendkosten binnen Nederland
Pakket € 7,50
Brievenbus pakketje € 4,34

Vanaf een bestel bedrag van € 75,00 is verzending binnen Nederland gratis.

Verzendkosten België & Duitsland € 11,00

Verzending buiten deze landen; op aanvraag.

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Onze levering verloopt via de pakketbezorging van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering door PostNL niet garanderen.

Retourneren/herroepingsrecht

Een product, om welke reden dan ook, toch niet naar wens?

Neem dan, binnen 14 dagen na ontvangst, contact met ons op via telefoon: 0031(0)591-622288 of e-mail: info@KingdomforCatsandDogs.com
Vermeld daarbij om welk product en van welke bestelling het gaat en mocht u de reden van retourneren kenbaar willen maken, dan horen wij dit graag.

Nadat u de annulering bij ons kenbaar heeft gemaakt heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Op de Track & Trace pagina van uw levering kunt u een retourlabel aanmaken. Heeft u de Track & Trace code van uw levering niet meer, laat het ons weten, dan sturen wij u een retourlabel per mail toe.
Zodra uw retour in goede orde bij ons binnen is, storten wij uw aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u terug inclusief verzendkosten van de heenzending. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Kijk voor de wettelijke regels over retourneren ook gerust even op de website van de consumentenbond. Niet alles wat online te koop is kan worden geretourneerd. Denk daarbij aan b.v. een aangebroken zak voeding of snacks, producten met een zeer beperkte houdbaarheid of uit hygiënisch oogpunt zoals een steriel verpakt product dat reeds geopend is.

Afhalen op onze vestigingslocatie

Groot gelijk geef ik u als u liever geen geld kwijt bent aan verzenden. Lukt dit niet door aan het bedrag van € 75,- voor gratis verzending te komen?

Dan kunt u het ook op afspraak bij ons komen afhalen op onze vestigingslocatie.

Onze locatie is:
Bladderswijk OZ 162
7885 TL Nieuw-Dordrecht

Via telefoon: 05 91 62 22 88 of e-mail: info@KingdomforCatsandDogs.com is een afspraak zo gemaakt.

Afhalen op een kattenshow

Met enige regelmaat zijn wij te vinden op een kattenshow in Nederland, Duitsland en België.

In de toekomst zouden daar ook andere dieren evenementen bij kunnen komen.

Een agenda van wanneer we op welk evenement aanwezig zijn zal spoedig volgen.

Verpakkings- materiaal

Het verpakken van uw bestelde producten doen wij met grote zorg en veel liefde. Hierbij proberen wij ook onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Hiervoor makken wij dan ook gebruik van gebruikt, tweedehands en afgekeurd verpakkingsmateriaal. Hier zal dus ook plastic of ander milieu onvriendelijk materiaal tussen kunnen zitten. Liever zouden we dat niet gebruiken, maar hergebruiken is toch altijd nog beter dan gelijk weggooien.

Translate »