Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Over verzenden, afhalen & retourneren

Kosten van verzenden

Verzendkosten binnen Nederland
Pakket € 7,95
Brievenbus pakketje € 4,34

Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestel bedrag van € 95,00

Verzendkosten België & Duitsland € 11,00

Verzending buiten deze landen; op aanvraag.

Levertijd

Wat vandaag wordt besteld, wordt binnen 2 werkdagen door ons verzonden.

Onze levering verloopt via PostNL.
Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Dit is afhankelijk van de drukte bij PostNL.

Retourneren/herroepingsrecht

Een product, om welke reden dan ook, toch niet naar wens?

Neem dan, binnen 14 dagen na ontvangst, contact met ons op via telefoon: 0031(0)591-622288 of e-mail: info@KingdomforCatsandDogs.com
Vermeld daarbij om welk product en van welke bestelling het gaat en mocht u de reden van retourneren kenbaar willen maken, dan horen wij dit graag.

Nadat u de annulering bij ons kenbaar heeft gemaakt heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Op de Track & Trace pagina van uw levering kunt u een retourlabel aanmaken. Heeft u de Track & Trace code van uw levering niet meer, laat het ons weten, dan sturen wij u een retourlabel per mail toe.
Zodra uw retour in goede orde bij ons binnen is, storten wij uw aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u terug inclusief verzendkosten van de heenzending. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Kijk voor de wettelijke regels over retourneren ook gerust even op de website van de consumentenbond. Niet alles wat online te koop is kan worden geretourneerd. Denk daarbij aan b.v. een aangebroken zak voeding of snacks, producten met een zeer beperkte houdbaarheid of uit hygiënisch oogpunt zoals een steriel verpakt product dat reeds geopend is.

Afhalen op onze vestigingslocatie

Groot gelijk als u liever geen geld kwijt bent aan verzenden. Lukt dit niet door aan het bedrag voor gratis verzending te komen?
Dan kunt u het ook op afspraak komen afhalen op onze vestigingslocatie. 

Onze vestigingslocatie is:
Bladderswijk OZ 162
7885 TL Nieuw-Dordrecht

Via telefoon: 05 91 62 22 88
WhatsApp +31 6381 56 231 of
e-mail: info@KingdomforCatsandDogs.com is een afspraak zo gemaakt.

Afhalen op een kattenshow

Een bestelling afhalen als we ergens met onze stand staan is ook mogelijk. Met enige regelmaat zijn wij te vinden op een kattenshow in Nederland, Duitsland en België. In de toekomst zouden daar ook andere dieren evenementen bij kunnen komen.

Wil je weten wanneer we waar staan? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Translate »