Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Voor de fokker » Nest Kittens / Puppy's » Puppy & Kitten melk Farm Food no. 1

Puppy & Kitten melk Farm Food no. 1

 15,95 79,95

Farm Food No.1 is een complete melkvoeding voor pasgeboren pups en kittens op basis van volle geitenmelk.

Het is gebleken dat deze melkvervanger ook geschikt is voor andere kleine zoogdieren. Het is bedoeld ter vervanging van en als aanvulling op de moedermelk, vanaf de geboorte tot en met het spenen. U kunt het gemakkelijk zelf thuis bereiden. Geitenmelk is lichter verteerbaar en komt, zowel in aminozuurpatroon als in vetzuurpatroon, veel meer overeen met de moedermelk dan koemelk.

Samenstelling van Farm Food No.1:
Volle geitenmelkpoeder (65%), weipoeder, natrium caseïnaat, vetten en oliën (rundervet en zonnebloemolie), mineralen, vitaminen en sporenelementen.

Farm Food No.1 kitten- en puppymelk

Farm Food No.1 kitten- en puppymelk

Volledige melkvoeding, op basis van geitenmelk.

Farm Food No.1 is een complete melkvoeding voor pasgeboren pups en kittens. Uit ervaring is gebleken dat de No.1 ook geschikt is voor andere kleine zoogdieren. Het is bedoeld ter vervanging van en als aanvulling op de moedermelk, vanaf de geboorte tot en met het spenen. Farm Food No.1 wordt geproduceerd op basis van volle geitenmelkpoeder. Volle geitenmelk heeft van nature voor pups, kittens en andere jonge zoogdieren namelijk een veel betere samenstelling dan koemelk. Het is lichter verteerbaar en komt, zowel in aminozuurpatroon als in vetzuurpatroon, veel meer overeen met moedermelk dan koemelk.

Waarom is Farm Food No.1 puppy melk anders dan andere?

In tegenstelling tot alle andere soorten puppy- en kittenmelk-vervanging, is Farm Food No.1 gebaseerd op volle geitenmelkpoeder in plaats van magere koemelkpoeder. Farm Food No.1 is ook aangevuld met diverse belangrijke ingrediënten om zodoende een perfecte en complete puppy- en kitten melk te maken.

Volle geitenmelk

De keuze voor volle geitenmelk is gemaakt vanwege het feit dat geitenmelk van nature voor puppies, kittens en andere kleine zoogdieren een veel betere samenstelling heeft dan koemelk. Geitenmelk is lichter verteerbaar dan koemelk, het heeft vele darm-stimulerende en darmbeschermende eigenschappen, en komt zowel in aminozuurpatroon als in vetzuurpatroon vrijwel overeen met de moedermelk. De door ons gebruikte volle geitenmelk is niet afgeroomd, daardoor bestaat het vet in Farm Food No.1 hoofdzakelijk uit het zeer makkelijk verteerbare geitenmelkvet.
Het eiwit in geitenmelk, in verhouding tot dat in koemelk, heeft een veel fijnere structuur waardoor ook het eiwit in Farm Food No.1 veel makkelijker verteerbaar is.
Geitenmelk bevat meerdere (deels nog onbekende) darmstimulerende en darmbeschermende stoffen.
Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie.
Dit alles tezamen zorgt ervoor dat Farm Food No.1 onder anderen zeer mild is voor het nog onvoldoende ontwikkelde (onrijpe) spijsverteringssysteem van puppies, kittens en andere pasgeboren kleine zoogdieren. Daarmee vormt Farm Food No.1 een ideaal uitgangspunt voor darmflora stimulering op een (iets) latere leeftijd.

Als beste getest!

Farm Food No.1 wordt inmiddels al jaren door steeds meer fokkers, opvangcentra, dierentuinen en asiels gebruikt voor jonge zoogdieren. Bij iedereen kwam tijdens hun test Farm Food No.1 (in vergelijking tot wat ze daarvoor gebruikten) als beste uit de bus. Ook wordt Farm Food No.1, met name in dierentuinen en opvangcentra in heel Europa, veelvuldig met succes ingezet als bijvoeding voor zieke en herstellende dieren.

Farm Food No.1, zonder kunstmatige toevoegingen!

Omdat de volle geitenmelk speciaal voor Farm Food No.1 wordt gespraydroogd, is Farm Food No.1 altijd “mekkervers”. Spraydrogen onttrekt het vocht aan de geitenmelk en creëert een fijn poeder. Door dit proces kunnen we een lange houdbaarheid van tenminste 2 jaar garanderen zonder dat we kunstmatige conserveringsmiddelen gebruiken.

Andere kleine zoogdieren

Farm Food No.1 is ontwikkeld voor pups en kittens maar ook uitermate geschikt gebleken voor andere pasgeboren zoogdieren, zoals konijntjes, egels, fretjes, ratjes, chinchilla’s, etc.

Gebruiksaanwijzing

Bent u benieuwd naar de gebruiksaanwijzing?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puppy & Kitten melk Farm Food no. 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »