Home » Winkel » Voor de baas » Slapen » Gevilte (vegan) Schapenvacht Katootje

Gevilte (vegan) Schapenvacht Katootje

 130,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Gevilte, wasbare, diervriendelijke, Hollandsche schapenvacht.
100% handwerk. Iedere vacht is uniek en hebben we er dan ook maar 1 van. U krijgt dan ook het exemplaar op deze foto en geen andere.

Een schapenvachtje waarvan de vacht van de staart tijdens het scheer & vilt proces mooi is blijven zitten. Zo heeft iedere gevilte schapenvacht wel iets unieks. Deze vacht is afkomstig van een Drentse heideschaap uit de Schaapskudde van het Ballooërveld. Groot genoeg voor een kleine hond, meerdere katten of om zelf lekker op te zitten.

♥ 100% diervriendelijk – alleen de wol van het schaap wordt gebruikt. De schaapjes zelf lopen nog vrolijk op de hei of in de wei.
♥ Geen gebruik van chemicaliën zoals veelal bij schapenvachten met huid/vel gebeurt.
♥ Geen kans op stinkende vachten door slecht gelooide huid.
♥ Geen sterk (naar schaap of pis) geurende vacht, maar eentje die heerlijk fris ruikt door het vilten met warm water en groene zeep.
♥ In tegenstelling tot gelooide vachten (met vel) kun je gevilte schapenvachten wassen. Uiteraard wel op een wolwas of handwas programma.

Rug lengte ca. 95 cm
breedte ca. 70 cm

Geschoren Drentse schapenvacht waarvan de achterkant gevilt is met Hollandse merinowol. Geschoren en gevilt door een biologische boer & gelegenheidskunstenaar uit Assen. Doormiddel van warm water, groene zeep en wrijving wordt de laag gekaarde Hollandse merinowol op de geschoren schapenvacht gevilt. Zo ontstaat er een diervriendelijke solide schapenvacht zonder vel, waar de schaap dus niet voor is gedood.

Een gevilte vacht kan wat haren los laten. De mate hiervan is per vacht verschillend. Het verharen neemt af naarmate de vacht langer gebruikt en vaker gewassen wordt.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gevilte (vegan) Schapenvacht Katootje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »