Home » Winkel » Kat » Vachtverzorging » Carnis Nertsolie conditioner 250ml.

Carnis Nertsolie conditioner 250ml.

 8,00

Deze Nertsolie conditioner van Carnis is op basis van vison olie welke niet vettig is. Dit is de ideale behandeling voor vacht en huid voor na de wasbeurt. Hiermee herstelt de ph van de huid en is tevens voedend. Daardoor wordt uitdroging van de vacht verhindert en de natuurlijke vetlaag van de huid beschermd. Voorkomt tevens het klitten en afbreken van de haren en geeft een prachtige natuurlijke glans aan de vacht.

Goed te gebruiken bij;

  • hond, kat, paard en konijn.
  • alle type vachten.
  • overgevoelige huid.

Samenstelling: Nertsolie & Natuurlijke vetten.

 

Het Carnis merk staat er om bekend alleen gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten in al hun producten, dus ook in hun vachtverzorgingsproducten. Voor elke soort vacht is er een shampoo en een conditioner om zo de verzorging te vergemakkelijken en de conditie van huid & vacht te optimaliseren.

De belangrijkste kenmerken zijn:

♥ Een basis van natuurlijke grondstoffen met toevoeging van proteïnen en vitamines.
♥ De PH ( zuurgraad) is gelijk aan die van de huid.
♥ Geen aantasting van natuurlijke vet of talg laag.
♥ Geen irritaties.
♥ De producten zijn alkali vrij.
♥ Verhogen de glans en de natuurlijke weerstand.

Hoe toe te passen:

Was de vacht eerst goed met een shampoo van Carnis. Neem dan een klein beetje conditioner in de handen en verdeel dit goed over de gehele vacht. Masseer de conditioner voorzichtig in de vacht. Let vooral bij lange vachten op dat u niet juist klitten veroorzaakt door te fanatiek in te masseren. Laat de conditioner daarna ongeveer 5 minuten inwerken. Besteed deze tijd ook weer om lekker met uw dier te kroelen, te kletsen en te spelen. Spoel de conditioner daarna weer super grondig uit. Gebruik tussen de wasbeurten door desgewenst één van de Carnis Spray’s of Eau de Parfums.

Houd het wassen van uw dier vooral gezellig!

Pak uw rust en neem uw tijd! Bent u zelf gespannen dan wordt uw dier dat automatisch ook. Blijf zelf dus rustig en geef uw dier (en u zelf) desgewenst iets rustgevends zoals onderstaande producten. Zie het wassen als een stukje ‘Quality Time’ met uw dier en vooral niet als iets wat ongewenste noodzaak is. Dieren zijn erg gevoelig voor de intentie waarmee wij mensen iets doen, maak daar dus gebruik van.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carnis Nertsolie conditioner 250ml.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »