Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Hond » Voeding & Snacks » Carnis Hertenkluif Split Chew, extra harde kauwsnack

Carnis Hertenkluif Split Chew, extra harde kauwsnack

 7,95 25,95

Het Carnis® Split Chew gewei is door de iets zachtere structuur dan de Full Chew uitstekend geschikt voor puppy’s, junior en senior honden.
Ideaal voor de fanatieke kauwers.

Dit kauw product van hertengewei is een 100% natuurlijke, gezonde en duurzame* snack. Ze bestaan uit waardevolle mineralen en sporenelementen zoals: ijzer, fosfor, zwavel, calcium, magnesium, kalium en zink (om er maar een paar te noemen).

*Voor het Carnis® hertengewei wordt geen dier gedood! Elk jaar valt op natuurlijke wijze het gewei af en groeit weer opnieuw aan. Zo hebben we te maken met een jaarlijks terugkomende natuurlijke grondstof!

*Voor het Carnis® hertengewei wordt geen dier gedood! Elk jaar valt op natuurlijke wijze het gewei af en groeit weer opnieuw aan. Zo hebben we te maken met een jaarlijks terugkomende natuurlijke grondstof!

De Split Chew gewei stukken zijn op grond van hun samenstelling en hardheid zeer geschikt voor puppy’s, junior en senior honden. Puppy’s en junioren stellen speciale eisen aan hun snacks. De gevoelige tanden en hun groeiende botten mogen namelijk niet overbelast worden.

De oudere hond houdt ook van een lekkere kauwsnack en kan de bevattende mineralen en sporenelementen goed gebruiken. Door de zachtere structuur van de Split Chew is het kauwen, ook bij eventuele gebitsproblemen, goed mogelijk.

Zo groot als de verscheidenheid van de geweidragende dieren is, zo groot is ook de verscheidenheid aan de aangeboden stukken. Aan getoonde foto’s van deze producten kunnen dan ook geen rechten worden verleend. Maar of ze nu rond, plat, dik, dun, hard of zacht zijn, in alle geweien zit dezelfde waardevolle samenstelling aan mineralen en sporenelementen, zoals ijzer, fosfor, zwavel, calcium, magnesium, kalium en zink (zie uitleg hieronder).

Het gehalte van deze voedingsstoffen hangt af van het leefgebied van de dieren, als ook van de weersomstandigheden en de eetgewoontes van de dieren.

Let op:

De hond moet (leren) schrapen. Dit leren doe je door het gewei zelf vast te houden terwijl de hond erop gaat bijten, door het gewei dan wat te draaien, gaat hij er langs schrapen.
Hou altijd toezicht! Zorg voor de juiste grootte van het gewei, passend bij uw hond en gooi kleine reststukjes weg!

Mineralen en sporenelementen:

IJzer – Een essentieel sporenelement voor de stofwisseling. Verantwoordelijk voor zuurstoftransport, cellulaire energieverzorging, DNA-synthese, maar ook voor afweer van infecties.

Fosfor – Een mineraal dat als 2e het meest voorkomt in het organisme, 75% bevindt zich in de botten en de tanden en dienen voor de opbouw en stabilisering. Belangrijk voor de energiestofwisseling, zenuwstelsel en hersenactiviteit.

Zwavel – Speelt een belangrijke rol in de eiwit stofwisseling en bij de afvoer van schadelijke stoffen. zwavel is een bestanddeel van het bindweefsel en bevindt zich met een bijzonder hoge dosis in de huid en de nagels.

Calcium – Hiervan zit 99% in de botten en de tanden en derhalve verantwoordelijk voor stabiliteit en stevigheid. Het is een mineraal voor de spieren en de zenuwen. Werkt mee aan de celdeling en ook aan de activering van enkele enzymen en hormonen.

Magnesium – Onontbeerlijk voor elk organisme. Zorgt ervoor dat spieren en zenuwcellen zich sneller herstellen na inspanning.

Kalium – Een mineraal dat de zuren-basen-huishouding reguleert. Is medeverantwoordelijk voor de groei van cellen en de instandhouding van een normale bloeddruk, als ook voor de vertering/opname van koolhydraten en de eiwitsynthese.

Zink – Is ook een essentieel sporenelement. Heeft een sleutelrol in de suiker-, vet- en eiwit stofwisseling. Zink is nodig bij de opbouw van eiwitten en daarmee voor de groei en vernieuwing van weefsel. Bovendien is het heel belangrijk voor het immuunsysteem.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carnis Hertenkluif Split Chew, extra harde kauwsnack” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »