Selecteer een pagina

Kattenbak vulling van Almo Nature

Almo Nature Cat Litter is een volledig natuurlijke, biologisch afbreekbare, composteerbare en doorspoelbare* kattenbakgrit, dat gemaakt is van plantaardige vezels.
Het hoogwaardige grit gebruikt het zetmeel in de plantaardige vezels zodat het supersnel klontert. De omringende kattenbakvulling en de bak zelf blijven onaangetast.
Bovendien neutraliseren de plantenzymen geurtjes op een veilige en natuurlijke manier.

*Controleer de plaatselijke regelgeving. Spoel nooit al het kattengrit
door het toilet, alleen de klonten.

 9,95 17,50

Wissen

Kattenbak vulling van Almo Nature

Absorbeert snel en blijft daardoor langer schoon.

Extreem snel klont vormend waardoor zowel de kattenbak als het resterende kattenbakgrit in de bak schoon blijft, voordelig en efficiënt dus. De urine wordt meteen geabsorbeerd waardoor nare urinegeur snel word geneutraliseerd.

Gemakkelijk en betaalbaar. Licht in gewicht om te dragen, gemakkelijk om op te bergen en gaat lang mee. Veilig, natuurlijk en niet giftig voor mens, dier en omgeving. Geproduceerd met uitsluitend plantaardige vezels van de cassave wortel en zonder kunstmatige toevoegingen. Milieuvriendelijk 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar, het is volledig vrij van additieven en giftige stoffen. Superzacht voor de pootjes van je kat door de ultrafijne textuur. 100% van de winst van Almo Nature wordt gebruikt om dieren te helpen d.m.v. de projecten van Fondazione Capellino. Deze zijn compleet transparant en worden niet gefinancierd door derden. Als je producten van Almo Nature koopt, help je mee aan het behoud van de natuur en help je dieren beschermen. Lees hier hoe dat werkt » »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kattenbak vulling van Almo Nature” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes, nog meer interessante producten!

Bladderswijk OZ 162, 7885 TL Nieuw-Dordrecht, Netherlands
KvK-nummer: 73839515
btw-nummer: NL001972712B60
telefoon-nummer: 0031(0)591-622288
e-mail adres: info@KingdomforCatsandDogs.com