Selecteer een pagina

Vetramil® Clean (spoel-) vloeistof met honing

Vetramil® Clean (spoel-) vloeistof met enzymrijke medicinale honing en propyleenglycol is te gebruiken bij diverse huid- en ooraandoeningen.

Vetramil® Clean bevat antibacteriële beschermende eigenschappen van honing die helpen de huid te herstellen en jeuk te verminderen. Propyleenglycol is een neutrale dragervloeistof die de oorholte zuivert door oorsmeer op te lossen. Vetramil® Clean bevat geen geneesmiddelen en helpt het gebruik van antibiotica en corticosteroïden te verminderen.

De vloeistof werkt zuiverend en door de toevoeging van propyleenglycol verspreidt het zich goed over de huid en geeft het op de aangedane huid een LICHT INDROGEND effect. Wilt u de aangedane huid juist vettig en soepel houden, dan kunt u beter de Vetramil® Honingzalf gebruiken.

 15,95

Vetramil® Clean (spoel-) vloeistof met honing

Voor Vetramil® Clean worden alleen pure en hoogwaardige ingrediënten gebruikt. De productie vindt plaats onder het gecertificeerde kwaliteitssysteem van Bfactory Health Products BV
Vetramil producten bevatten geen farmaceutische stoffen.

Gebruiksaanwijzing

Vetramil® Clean is een effectief product dat kan worden toegepast bij dieren met huid en oorproblemen, zoals honden, katten, paarden, knaagdieren, schapen. Een oppervlakkig aangedane huid kan worden besprenkeld. Een diepere wond of de gehoorgang dient met een adequate hoeveelheid vloeistof te worden gespoeld. Hiervoor kunt u de vloeistof met een schoon spuitje opzuigen en in de wond of gehoorgang spuiten. De behandeling één of twee keer per dag herhalen totdat de vuilophoping is verwijderd en de aangedane plek tot rust is gekomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vetramil® Clean (spoel-) vloeistof met honing” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes, nog meer interessante producten!

Bladderswijk OZ 162, 7885 TL Nieuw-Dordrecht, Netherlands
KvK-nummer: 73839515
btw-nummer: NL001972712B60
telefoon-nummer: 0031(0)591-622288
e-mail adres: info@KingdomforCatsandDogs.com