Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Hond » Speelgoed » Stuffing free squeak COYOTE van gerecyclede wol

Stuffing free squeak COYOTE van gerecyclede wol

 10,50

Op voorraad

Piepend hondenspeelgoed uit onze Go Green lijn, gemaakt van natuurlijke materialen.

Een piepende en knisperende coyote zonder vulling, gemaakt van gerecyclede wol met in het hoofd een pieper. Het piepende geluid als je hond er in bijt lijkt op de alarmgeluiden die natuurlijke prooien kunnen maken tijdens het jagen wat de hond van oorsprong deed. Dit kan verklaren waarom honden zo dol zijn op piepend speelgoed. In het lijf zit knisperfolie wat het jachtinstinct nog eens extra aanwakkert en in de voetjes zit een stevige knoop om mee te spelen.
De gebruikte wol is een rest-product uit de stoffen industrie. In deze stoffen zitten soms wat oneven heden, kleurverschillen of andere “foutjes” waardoor de stof was afgekeurd voor de kledingindustrie.

Het product is grotendeels gemaakt met recyclebare vezels en kan met de hand of met een wolwas programma in de wasmachine worden gewassen.

  • Grote = 35 x 18 cm.
  • Wasbaar.
  • Natuurlijk materiaal.
  • Recyclebaar.
  • Gemaakt in India.

Wanneer je hond op zijn favoriete piepspeeltje kauwt en onmiddellijk een piep hoort, krijgt hij onmiddellijk voldoening. Dit wordt veroorzaakt door de directe positieve feedback die het geluid hem geeft. Het horen van het piepende geluid kan ertoe leiden dat dopamine vrijkomt uit het beloningscentrum in de hersenen van uw hond.

Ook kan je hond leren dat als hij met zijn favoriete piepende speeltje om jou heen speelt, je daardoor misschien met hem gaat spelen. Je hond zal dan snel een verband leggen tussen “piepend speeltje” en “mama / papa speelt met mij”. En als je hond je vraagt ​​om met ze te spelen, wie ben jij dan om nee te zeggen?

Stuffing free squeak COYOTE van gerecyclede wol

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stuffing free squeak COYOTE van gerecyclede wol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »