Selecteer een pagina

Pet Remedy warmtemat

Door de constante temperatuur is deze warmtebron ideaal om pasgeboren kittens op temperatuur te houden.

De Pet Remedy verwarmingsmat is voorzien van twee ingebouwde thermostaten die de mat extra veilig maakt in gebruik. Het snoer van de mat is voor een groot deel bewapend zodat het dier deze niet zomaar door kan bijten. Daarnaast werkt de mat met een 12 volt adapter en kost het 15 watt om de mat aan te houden; het is dus ook zuinig in gebruik. Het snoer is 2,7 meter lang.
De verwarmingsmat kun je in of onder de slaapplek van je huisdier plaatsen. De kabel kan eenvoudig losgemaakt worden om bijvoorbeeld door de tralies van een bench te leiden, zodat je huisdier niet bij het snoer kan. Deze mat geeft een constante warmte af van 30-35°C tot een maximum van 39°C zodat jouw huisdier goed op temperatuur kan komen en blijven zonder oververhit te raken.

Afmeting van de mat: 42 x 38 cm.
In de gemiddelde werpkist blijft er dus voldoende ruimte over voor moederpoes om naast de warmtemat te kunnen liggen.

59,50

Pet Remedy warmtemat

Instructie:

– Bedek de verwarmingsmat altijd met een doek of een kleedje. Eerst een kussensloop om de warmtemat is ook wel zo praktische.

– Continue ingeschakeld laten staan van de mat is toegestaan en bij heel jonge kittens in een koude ruimte is dit ook nodig.

– Controleer regelmatig de temperatuur wanneer een dier niet of nauwelijks kan bewegen. Dit vanwege over verhitting van het dier als deze niet van de warmtebron weg kan kruipen.

– Laat de mat niet in contact komen met water of vocht.

– Niet opvouwen. Bij opbergen de mat losjes oprollen.

– Rol de mat losjes op om het verwarmingsproces van de mat zelf te versnellen of te testen. Wanneer de mat op temperatuur is kan deze uitsluitend plat worden gebruikt.

– Gebruik een vochtige doek om de mat schoon te maken. Let op: zorg er wel voor dat de mat is uitgeschakeld als je dit doet.

– Vervang de mat wanneer de mat (of de kabel) is door- of kapotgebeten.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pet Remedy warmtemat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes, nog meer interessante producten!

Bladderswijk OZ 162, 7885 TL Nieuw-Dordrecht, Netherlands
KvK-nummer: 73839515
btw-nummer: NL001972712B60
telefoon-nummer: 0031(0)591-622288
e-mail adres: info@KingdomforCatsandDogs.com