Selecteer een pagina

ID-bandjes

Ben jij kattenfokker van een ras waarbij de kittens bij de geboorte moeilijk uit elkaar te houden zijn?
Heb je al verschillende identificatie methodes uitgeprobeerd zoals nagellak, vee-merkstiften, elastiekjes of klittenbandjes maar werkt het allemaal net niet?

Probeer dan zeker deze ID-bandjes eens!
Een setje bestaat uit 6 bandjes van 20cm zacht elastisch koord van 4mm breed, in de kleuren zoals op de foto. De huidige setjes hebben onafgewerkte uiteinden zodat deze naar wens nog in te korten zijn.

♥ Gemakkelijk verstelbaar schuif knoopje.
♥ Wasbaar.
♥ Ultra zacht.
♥ Flexibel en elastisch.
♥ Bandjes kleven niet aan mama’s tong.
♥ Bandjes kleven niet aan elkaar.
♥ Nestgenootjes kleven niet aan elkaar.
♥ Pasgeborenen kleven niet aan dekentjes vast.

 4,00

Wissen

ID-bandjes

Als katten fokker weet je hoe eigenwijs en vindingrijk een kat kan zijn. Dus of er een volledig perfect middel ter identificatie bestaat of ooit zal worden gevonden/ontwikkeld voor een vindingrijk dier als de kat is nog maar de vraag. Ik verwacht dan ook echt niet dat deze bandjes HET perfecte middel voor alle rassen en voor de meest eigenzinnige poezen zal zijn. Wel hoop ik dat deze bandjes weer net iets prettiger, praktischer en vriendelijker werken dan de nu gangbare producten/opties.

Deze ID-Bandjes ter identificatie van pasgeboren kittens worden momenteel uitgebreid getest door een groep ervaren kattenfokkers. De resultaten zijn zo veel belovend en de vraag naar goede praktische bandjes is zo groot dat ik besloten heb de eerste partij alvast in de verkoop te brengen. Wat de meest ideale lengtes en afwerking is wordt nog onderzocht. Meer kleuren zijn al in de maak.

Belangrijk:
Indien gewenst kan de lengte worden ingekort. Ook kunt u een dikke knoop maken aan het uiteinde van ieder koortje zodat het schuifje er niet vanaf kan glijden. Dit is naar eigen voorkeur, dus niet noodzakelijk.
Houd het uiteinde van de koortjes dicht bij een vlammetje zodat de stof dicht schroeit en er dus geen rafels kunnen ontstaan.
Plaats het bandje over het kopje van het dier. Niet te strak en niet te los. Je pink moet tussen het bandje en de nek van je dier passen. Controleer dagelijks op groeiaanpassingen. Als er irritatie optreedt, verwijder het bandje dan onmiddellijk.

Note:
Kingdom for Cats and Dogs is niet aansprakelijk voor enige schade voor directe, speciale, indirecte, gevolg- of incidentele schade, of schade voor gederfde winst, inkomstenderving of gebruiksderving, kosten van vervangende goederen, verlies of letsel als gevolg van gebruik van onze producten of diensten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ID-bandjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes, nog meer interessante producten!

Bladderswijk OZ 162, 7885 TL Nieuw-Dordrecht, Netherlands
KvK-nummer: 73839515
btw-nummer: NL001972712B60
telefoon-nummer: 0031(0)591-622288
e-mail adres: info@KingdomforCatsandDogs.com