Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Kat » Speelgoed » Wollen vleermuis met valeriaanwortel, hervulbaar

Wollen vleermuis met valeriaanwortel, hervulbaar

 7,95

Handgemaakt, natuurlijk en hervulbaar kattenspeelgoed van CATLABS.

Een kattenspeeltje van pure schapenwol. Kan door de hersluitbare opening worden hervuld met valeriaanwortel, kattenkruid, matatabi vruchten of andere verleidelijkheden voor de kat.
Met de hand gemaakt in sociale instellingen in Nepal. Naast duurzame productie speelt dus ook het sociale aspect een grote rol bij CATLABS.
Goed voor je kat & goed voor je karma – met CATLABS bied je je lieveling eerlijk en duurzaam speelplezier!

Inhoud:
♥ 1 Knuffel Vleermuis Kattenspeeltje.
♥ 1 hersluitbaar zakje met 8 gram valeriaanwortel.

Ben jij een katten liefhebber met hart en ziel en ben je op zoek naar een duurzaam en schattig speeltje voor je geliefde harige vriend?

Laat je kat dan spinnen met dit duurzame “wollen-vleermuis” kattenspeeltje! Het lieve speeltje van pure schapenwol is handgemaakt en kan worden bijgevuld met 100% natuurlijk valeriaanwortel, kattenkruid of andere interessante producten. De geur van valeriaan, kattenkruid en matatabi vruchten kan een stimulerend effect hebben op katten. Het stimuleert het speelinstinct en wakkert lieflijke knuffels en kusjes aan.

CATLABS maakt geen gebruik van plastic en gevaarlijke polyester vezels die schadelijk kunnen zijn voor uw kat bij inslikken. Het meegeleverde kattenkruid is voldoende voor maximaal 6 vullingen. Dankzij de hersluitbare klittenbandsluiting kun je gemakkelijk het speeltje opnieuw en opnieuw vullen – zo blijft het lang het nieuwe favoriete speeltje van je kat.

Een betere toekomst voor vrouwen en kinderen

Het kattenspeelgoed van CATLABS wordt liefdevol met de hand gemaakt in twee sociale instellingen in Nepal. Bij de sociale projecten in Nepal werken naaisters uit sociaal achtergestelde milieus die geen toegang hebben tot de arbeidsmarkt. Het loon is bovengemiddeld en de naaisters hebben een ziektekostenverzekering. Daarnaast financiert het project beurzen voor de kinderen van de naaisters om de cirkel van gebrek aan onderwijs en werkloosheid te doorbreken. De fabrieken werken onder de code van de “World Fair Trade Organization” voor arbeidsomstandigheden en handel.

Naast duurzame productie speelt dus ook het sociale aspect een grote rol bij CATLABS

Goed voor je kat & goed voor je karma – met CATLABS bied je je lieveling eerlijk en duurzaam speelplezier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wollen vleermuis met valeriaanwortel, hervulbaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »