Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Kat » Kattenbak & toebehoren » Kattenbak vulling SoftCat
(6 klantbeoordelingen)

Kattenbak vulling SoftCat

 18,14 58,99

Een licht gewicht kattenbakvulling van snel hernieuwbare planten vezels?!? Ja, zo kan het ook i.p.v. de zware klei korrels!

Schulze Soft Cat strooisel is 99% stofvrij en heeft een milde en natuurlijke geur. Ideaal voor alle katten en kittens. Gemakkelijk te scheppen en schoon te maken en omdat het biologisch afbreekbaar is geeft het geen (zwaar)-rest afval. De perfecte oplossing voor het katten toilet en een gezondere omgeving voor mens en dier. De samengeklonterde urine en ontlasting kunnen (in kleine hoeveelheden tegelijk) worden weggegooid in het toilet *. SoftCat heeft een uitstekende geur preventieve eigenschap. Doordat de urine onmiddellijk wordt geabsorbeerd (en dus ook zeer snel klontert) krijgen nare geurtjes en virussen geen kans om vrij te komen. Deze lichtgewicht korrels blijven wel makkelijk aan de pootjes van een kat hangen waardoor het mee de kattenbak uit komt.

Wilt u een kattenbakvulling met dezelfde duurzame eigenschappen als de SoftCat, maar met minder uitloop, een nog aangenamere geur en een nog betere klontvorming!
Ga dan voor het Ultimate Eco Cat kattenzand!

Een zak SoftCat van 17 liter weegt 6,7 kg.

Start met een basis laag waar de kat lekker in graven kan. Een kat graaft namelijk graag voordat het zijn behoefte gaat doen en met maar een dun laagje van b.v. 2 cm schuift hij zo het grit naar 1 kant en gaat op de kale bodem zitten plassen of poepen. Als eenmaal deze basis is gelegd kan je volstaan door wekelijks aan te vullen met kattengrit ter aanvulling van de uitgeschepte klonten. Met deze werkwijze heb je voor 1 kat echt maar 17 liter SoftCat voor 80 dagen nodig.

♥  Comfortabel & eenvoudig in gebruik door zijn geweldige eigenschappen en het lichte gewicht.

♥  100% natuurlijk, zacht en veilig, ook veilig en aanbevolen voor kittens.

♥  Biologisch afbreekbaar, gemaakt van snelgroeiende hernieuwbare grondstof.

♥  Bentonietvrij!

♥  99% stofvrij.

♥  Geweldige acceptatie door katten, ook voor gevoelige katten.

♥  Door zijn fijne structuur graaft het prettig voor de kat en lijkt het ook veel op zand.

♥  Zuinig in gebruik – 17 liter gaat tot wel 80 dagen mee (bij gebruik door 1 à 2 katten).

♥  Extreem absorberend met prime geur controle.

♥  Snel klonterend waardoor het de urine snel insluit.

♥  Kan in het toilet worden weggegooid *.

* indien toegestaan door uw plaatselijke afvalbeheerder.

 

Wat je ook probeert, het laat geen stof achter en stuift niet.
Wat erg fijn is voor de luchtwegen van de kat, zijn personeel en zijn meubelen 😉

 

 

6 beoordelingen voor Kattenbak vulling SoftCat

 1. B. Vlam.

  Licht, middelgrote korrels, geen stof, geen geur. Beter klompvormend dan klei. Milieuvriendelijk. Zeer zuinig in gebruik. Kattenbak veel sneller schoon te maken. Enig nadeel: veel uitloop. Opvangmat is echt nodig. Echter zoveel voordelen dat het nadeel niet erg is.

 2. helmut de Wit (geverifieerde eigenaar)

  Op zoek naar een goede en lichte kattenbak vulling voor de katten van mijn zus van 72 kwam ik uit bij softCat. Ofschoon de prijs niet mis is, toch besteld vanwege de vele voordelen, licht in gewicht, biologisch en klonterend. Haar katten hebben het per direct geaccepteerd, wat op zich al bijzonder is, maar om het product in een woord samen te vatten….GEWELDIG!!! Exact conform de gegevens! en prettig in gebruik. Geur absorberend en prima klonters

 3. Franka Jablonski (geverifieerde eigenaar)

  Dit was de enige biologische kattenbakvulling waar onze katten wél op wilden. Het klontert super goed en je ruikt niks. Maar…….wat een mega uitloop. Het lag in bed (bleef onder onze voeten plakken) op de tafels echt het hele huis lag van boven tot onder bezaaid ermee. Inmiddels heb ik het weggegooid de uitloop is echt verschrikkelijk. Twee sterren voor het klonteren.

 4. Cindy (geverifieerde eigenaar)

  Hele fijne kattenbakvulling! Goede stevige klonten en geen last van nare geuren.

 5. Nienke Tersteeg

  Ik gebruik het in een Hop-In bak met een opklap krukje ernaast, vanwege mijn oudere poezen. Ik weet niet precies hoe ze het doen, maar hierdoor springen ze over het krukje de bak uit en valt de uitloop reuze mee.
  Dit is, samen met verandering van de peewee bak eindelijk dé oplossing voor mijn poes die consequent voor de deur poepte. In de peewee bak (zonder zeef) zit nu CAT’s best Smart klontvormend grit ivm uitloop. Dit accepteren alle dames tenminste

 6. Maykel Roovers (geverifieerde eigenaar)

  Top, voldoet al jaren naar verwachting

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »