Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Hond » Apotheek » PUUR Sinus 50ml alcoholvrij

PUUR Sinus 50ml alcoholvrij

 17,75

Weerstand: de basis voor een goede gezondheid!

Seizoenswisselingen, stress door verhuizing / nieuw maatje / verlies van een maatje, operatie, medicijngebruik, antibioticakuur, chemische vlo-, teek en wormmiddelen en te weinig beweging kunnen een negatieve invloed hebben op de weerstand van onze geliefde huisdieren. Het ene dier is wat sneller vatbaar dan het andere en net als bij mensen kunnen ze zo een verkoudheidsvirusje op pikken. Puur Sinus alcoholvrij verhoogt de weerstand voor gezonde luchtwegen. Met name voor katten en kittens.

 

Dé basis voor een gezonde hond of kat is een goede weerstand.

Maar hoe houd je de weerstand optimaal en hoe geef je een extra boost bij een weerstandsdip?
Ziek zijn komt door een verlaagde weerstand of een niet goed functionerend immuunsysteem, mogelijk door extreme veranderingen of hoge belasting. Het immuunsysteem zorgt ervoor dat bacteriën, schimmels en virussen die het lichaam binnendringen, herkend en ‘opgeruimd’ worden. Daarnaast speelt het een grote rol bij het aanpakken van ontstekingen en bij heling van weefsel.

Dosering

Dosering 1 – 3 x daags (1 ml = 20 druppels)
Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Paard 15 druppels
Kat 5 druppels
Hond 10 druppels

Ingrediënten:

Gewone vlier (sambucus nigra) » goed voor luchtwegen en slijmvliezen.
Lapacho (Pau d’Arco) » bevordert het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen en verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels.
Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) » verhoogt de weerstand.
Smalle weegbree (Plantago lanceolata).
Indiaas longkruid (Justicia adhatoda).
Waterhennep (Eupatorium perfoliatum) » goed voor de weerstand en de lever.

Gebruik en wijze van toediening:

Bij voorkeur NIET tegelijkertijd met een maaltijd geven omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien de kat of het konijn de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water met een spuitje bij voorkeur dus rechtstreeks in de bek. Bij de kat kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt. Indien het echt niet lukt om het product op deze manier bij het dier binnen te krijgen, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Bij katten en honden kan dit product gemengd worden door cream snacks als deze

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Goed schudden voor gebruik!

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij enkele producten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PUUR Sinus 50ml alcoholvrij” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »