Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Hond » Apotheek » PUUR Probiotic / Probiotica

PUUR Probiotic / Probiotica

 23,75 49,25

PUUR Probiotic voor een goede darmflora

PUUR Probiotic is een speciaal probioticum voor jouw hond of kat. Dit supplement bevat goede darmbacteriën die jouw hond of kat helpen met het verlagen van de zuurgraad. Daarnaast draagt het bij aan een goede voedselvertering door de productie van enzymen. Probiotica produceren kortketenige vetzuren, een zeer belangrijke voedingsstof voor de darmcellen. Een goede conditie van de darmcellen is nodig ter preventie dat allerlei ongewenste micro-organismen door de darmwand in de bloedbaan terecht komen. Zo draagt PUUR Probiotic bij aan een goede darmflora.

♥ Draagt bij aan een goede voedselvertering door de productie van enzymen.
♥ Heeft een verlagende werking op de zuurgraad, dus ook goed voor de blaas en urine wegen.
♥ Vrij van; gist, gluten, lactose, caseine, toegevoegde saccharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Darmflora

Weerstand begint in de darmen. Als er een gezond evenwicht is tussen goede en slechte bacteriën is het lichaam weerbaar. Indien er een disbalans is, kan het immuunsysteem minder goed functioneren. Ondersteun met Probiotica om gezond evenwicht te bewaren in de darmen.

Te gebruiken voor:

– een goede darmfunctie.
– verbetering van dunne ontlasting of een opgeblazen buik.
– na een antibiotica kuur.
– ter verhoging van de weerstand.

Wijze van toediening:

Voor een optimale werking van de Puur Probiotic kun je het poeder oplossen in een kleine hoeveelheid lauw water. Laat het vervolgens 15 tot 30 minuten staan en doe het daarna over het voer. Bij katten en honden kan dit product gemengd worden door cream snacks als deze

Dosering

De 1e week 2 x daags de onderstaande dosering toedienen. Verlaag de dosering na de eerste week naar 1 x daags. De voorgeschreven dosering niet overschrijden.

Gewicht x Dosering
< 10 kg = 0,5 gram
10 tot 25 kg = 1 gram
25 tot 80 kg = 1,5 gram
> 80 kg = 2,5 gram

Ingrediënten:

Maltodextrine, maiszetmeel, Fructo Oligo Sacchariden (FOS) en bacterieculturen: Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum en Lactococcus lactis. 1 gram Puur Probiotic bevat bij productie 0,85 miljard CFU.

De samenstelling van hond/kat en paard is gelijk, alleen de inhoud van de verpakking is groter omdat de dagelijkse dosering voor een paard aanzienlijk hoger is. Je kunt er bij regelmatig gebruik dus ook voor kiezen om de grotere verpakking (150 gr.) te gebruiken voor jouw hond of kat. Bewaar de Puur Probiotic op een droge plek bij een temperatuur tussen 5 tot 20 °C. Vermijd direct zonlicht en houd dit product buiten het bereik van kinderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PUUR Probiotic / Probiotica” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »