Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Hond » Apotheek » PUUR Hypersex / Geslachtsdrift 50ml
(1 klantbeoordeling)

PUUR Hypersex / Geslachtsdrift 50ml

 17,75

Bij hinderlijke geslachtsdrift van het mannelijke geslacht van: Hond, Kat, Konijn, Paard.

Iedere dierenbezitter kent het wel van zijn intacte reu, kater hengst of rammelaar: als er een vruchtbaar vrouwtje in de buurt is, is het dier niet meer te houden. Letterlijk zijn neus achterna, aangetrokken door de geur van geslachtsrijpheid. Zo gaat het in de natuur. Maar het dier kan ook prikkelbaar worden als zijn geslachtsdrift hinderlijke vormen gaat aannemen. Soms ook met heftiger gedrag naar de omgeving. Dagelijks een paar druppels PUUR Hypersex laat de rust in de tent weer terugkeren. Voor iedereen een verademing, vooral voor het dier!

Goed voor de prostaat en geeft rust.

 

Toediening:

Dosering 1 – 3 x daags (1 ml = 20 druppels)
Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Kat 3-5 druppels
Konijn 3-5 druppels
Hond 5-10 druppels
Paard 15 – 20 druppels

Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd geven omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien de kat of het konijn de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water met een spuitje bij voorkeur dus rechtstreeks in de bek. Bij de kat kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt. Indien het echt niet lukt om het product op deze manier bij het dier binnen te krijgen, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Bij katten en honden kan gebruik worden gemaakt van

Ingrediënten:

Hop (Humulus lupulus) » werkt sterk ontspannend en rustgevend. Hop bevordert ook de spijsvertering.
Monnikspeper (Agnus castus).
Silybum marianum.
Origanum majorana.

Duur van de behandeling:

Ga naar de dierenarts bij vermoedelijke prostaatklachten, symptomen hiervan zijn druppeltjes bloed uit de penis en een teveel persen bij ontlasting. Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is. Vermijd zoveel mogelijk contact met loopse teven, krolse poezen of voedsters.

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Goed schudden voor gebruik!

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij enkele producten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaren:

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

1 beoordeling voor PUUR Hypersex / Geslachtsdrift 50ml

  1. Minou Kasius (geverifieerde eigenaar)

    Mijn hond lijkt minder drift te hebben, maar ik gebruik het nog te kort om een goed beeld te krijgen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »