Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Kat » Petshonk ScratchStep set van 3

Petshonk ScratchStep set van 3

 146,00 171,00

Nu voor een introductieprijs!
Andere kleurcombinaties op aanvraag.

Maak je kattenmuur/speelparadijs compleet met deze set van 3 ScratchStep stap treden.

Of het nu gaat om het creëren van een spannende speelruimte, een toegankelijke klimroute naar hogere niveaus, of gewoon een gezellige rustplek in de zon, onze houten stam treden voldoen aan de behoeften van zowel jouw huisdier als jouw interieur. Geef jouw katten de perfecte uitkijkpost en laat ze genieten van een stukje natuurlijke luxe in huis. Elke trede is met zorg vervaardigd, met een variërende dikte tussen 9 en 12 centimeter, waardoor een stevige en veilige grip wordt geboden terwijl jouw kat zijn avontuurlijke vaardigheden ontwikkelt. Het natuurlijke houtontwerp voegt een vleugje rustieke charme toe aan elke omgeving, terwijl het stevige sisaltouw extra grip en stimulatie biedt voor de klauwen van jouw kat.

In Nederland ontworpen en gemaakt door het Nederlandse merk Petshonk

Bevestiging sisal touw

Begin en eind punt van het sisal touw zijn mooi weg gewerkt.

Introduceer jouw harige vriendjes met de natuurlijke speelplaats van hun dromen – onze robuuste houten stap treden voor jouw katten klimmuur. Vervaardigd uit hoogwaardige Fijnspar of Lariks hout, afkomstig uit duurzaam bosbeheer. Deze treden bieden een betrouwbare en aantrekkelijke klimervaring voor jouw katachtige metgezellen.
Om het sisal touw goed op zijn plek te houden is de eerste en laatste rij verzonken in het hout gelegd. Door de groef waar het sisal touw in ligt kan het niet verschuiven op het moment dat je kat er met zijn gewicht aan hangt. Het begin en eind punt van het touw zijn volledig in de stam weg gewerkt.

Bevestigingsmateriaal Petshonk krabpaal elementen.

De bijgeleverde schroeven en pluggen.

Montage instructie Klimstam:

Het is handig om het monteren van de klimstam even met zijn tweeën te doen.
Wat ben je nodig voor de montage?
Schroeven en pluggen zijn meegeleverd.
– Accu/boormachine,
– 2 millimeter beton of metaal boortje,
– 8 millimeter beton boortje,
– torx bitje T-20 of torx handschroevendraaier met een T-20 kop of bitje,
– een hamer,
– stofzuiger,
– waterpas kan ook handig zijn voor het mooi recht positioneren van de paal aan je muur.

Heb je een stenen, celbeton of betonnen muur, dan kun je de volgende stappen nu uitvoeren voor de bevestiging.

Stap 1: Nadat je weet waar je de klimstam wilt ophangen houd een van jullie de klimstam vast tegen de muur aan. De ander pakt een accu boormachine, doet daar een beton of metaal boortje in van 2 millimeter, en boort door de voorgeboorde gaatjes van de voet lichtjes tegen de muur. Dit hoeft maar heel voorzichtig, puur voor de markering.
Als de gemarkeerde gaatjes op de muur zitten, kan je de klimstam weer rustig weg zetten.
Heb je geen 2 mm boortje, dan kun je ook met een spijker door de voor geboorde gaatjes markeringen zetten op de muur.
Stap 2: Boor nu op de gemarkeerde plekjes op de muur met een betonboor van dikte 8 millimeter gaten tot 4 cm diep waar de pluggen in moeten komen. Tip, leg even de plug naast de boor, en plak tape om de boor. Zo weet je precies tot hoe diep je moet boren tijdens het boren. Zet de boormachine even in de klopstand/hamerstand, dit boort gemakkelijker in een stenen of betonnen muur. Laat een van jullie tijdens het boren de stofzuiger aanzetten en de mond onder de boor houden, om zo direct het boorsel op te zuigen.
Stap 3: Stop na het boren de pluggen in de geboorde gaten, en sla ze voorzichtig met een hamer vast in de muur.
Stap 4: Draai de schroeven door de voorgeboorde gaatjes van de voet en laat ze er ongeveer een centimeter aan de achterkant uitsteken.
Stap 5: Een van jullie pakt nu de klimstam en zorgt dat de iets wat uitstekende schroeven precies mooi in de pluggen vallen. De ander pakt de accu boor machine of hand schroeven draaier en draait de schroeven aan. Laat de schroef gerust 2 a 3 millimeter verzinken in de voet tijdens het aandraaien. Gebruik voor de torx schroeven een bitje t-20.
Stap 6: controleer of de klimstam stevig aan de muur is bevestigd. Het mag niet meer wiebelen of nog te los zijn vast geschroefd. Is alles in orde, dan is het nu klaar voor gebruik!

Aanvullende informatie.
Heb je een houten muur? Dan zijn de pluggen niet nodig en kun je de paal bevestigen met enkel schroeven.
Heb je een holle wand? Koop dan holle wand pluggen, en laat je bij twijfel even informeren bij de lokale bouwmarkt welke je precies nodig bent. Twijfel je wat voor muur je hebt, vraag dan even iemand uit je omgeving die je het kan vertellen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Petshonk ScratchStep set van 3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »