Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Kat » Petshonk ClawClimber

Petshonk ClawClimber

 146,00 212,00

Nu voor een introductieprijs!
Andere kleurcombinaties op aanvraag.

Haal een boom voor je kat naar binnen en tover je muur om tot een klimwand voor je kat.

Natuurlijk, robuust, veilig, stabiel en praktisch zijn deze boomstam krabpalen voor aan de muur van Petshonk. Met veel passie en vakmanschap worden de boomstam krabpalen door Petshonk vervaardigd. De keuze voor Fijnspar/Lariks stammen zorgt niet alleen voor stevigheid en duurzaamheid, maar draagt ook bij aan milieubewustheid door gebruik te maken van hout uit verantwoord beheerde bossen.

In Nederland ontworpen en gemaakt door het Nederlandse merk Petshonk

De dikte van de stammen, variërend van 9 tot 12 cm, geeft de krabpalen een solide en natuurlijke uitstraling. Dit maakt ze niet alleen aantrekkelijk voor katten, maar vormen daarmee ook een prachtige toevoeging aan het interieur. Het ambachtelijke vakmanschap en de passie die in het productieproces worden geïnvesteerd, zorgen ervoor dat elke boomstam krabpaal uniek is.
Om het sisal touw goed op zijn plek te houden is de eerste en laatste rij verzonken in het hout gelegd. Door de groef waar het sisal touw in ligt kan het niet verschuiven op het moment dat je kat er met zijn gewicht aan hangt. Het begin en eind punt van het touw zijn volledig in de stam weg gewerkt.

Bevestiging sisal touw

Begin en eind punt van het sisal touw zijn mooi weg gewerkt.

Doordat ze aan de muur worden bevestigd, bespaart u ruimte in uw huis en blijft de vloer vrij voor stofzuigen en dweilen. De focus op robuustheid, veiligheid en stabiliteit zorgt ervoor dat de krabpalen bestand zijn tegen het actieve gedrag van katten en bieden tegelijkertijd een veilige omgeving voor hun natuurlijke behoeften.
Kortom, de boomstam krabpalen van Petshonk combineren natuurlijke materialen, vakmanschap en functionaliteit om zowel katten als hun eigenaren tevreden te stellen.

Bevestigingsmateriaal Petshonk krabpaal elementen.

De bijgeleverde schroeven en pluggen.

Montage Instructie krabpaal:
Het is handig om het monteren van de krabpaal even met zijn tweeën te doen.
Wat ben je nodig voor de montage?
Schroeven en pluggen zijn meegeleverd.
– Accu/boormachine,
– 2 millimeter beton of metaal boortje,
– 8 millimeter beton boortje,
– torx bitje T-20 of torx handschroevendraaier met een T-20 kop of bitje,
– een hamer,
– stofzuiger,
– waterpas kan ook handig zijn voor het mooi recht positioneren van de paal aan je muur.

Heb je een stenen, celbeton of betonnen muur, dan kun je de volgende stappen nu uitvoeren voor de bevestiging.

Stap 1: Nadat je weet waar je de krabpaal wilt ophangen houd een van jullie de krabpaal vast tegen de muur aan. De ander pakt een accu boormachine, doet daar een beton of metaal boortje in van 2 millimeter, en boort door de voorgeboorde gaatjes van de voetjes lichtjes tegen de muur. Dit hoeft maar heel voorzichtig, puur voor de markering.
Als de gemarkeerde gaatjes op de muur zitten, kan je de paal weer rustig weg zetten.
Heb je geen 2 mm boortje, dan kun je ook met een spijker door de voor geboorde gaatjes markeringen zetten op de muur.
Stap 2: Boor nu op de gemarkeerde plekjes op de muur met een betonboor van dikte 8 millimeter gaten tot 4 cm diep waar de pluggen in moeten komen. Tip, leg even de plug naast de boor, en plak tape om de boor. Zo weet je precies tot hoe diep je moet boren. Zet de boormachine in de klopstand/hamerstand, dit boort gemakkelijker in een stenen of betonnen muur. Laat een van jullie tijdens het boren de stofzuiger aanzetten en de mond onder de boor houden, om zo direct het boorsel op te zuigen.
Stap 3: Stop na het boren de pluggen in de geboorde gaten, en sla ze voorzichtig met een hamer vast in de muur.
Stap 4: Draai de schroeven door de voorgeboorde gaatjes van de voetjes, en laat ze er ongeveer een centimeter aan de achterkant uitsteken.
Stap 5: Een van jullie pakt nu de stam, en zorgt dat de iets wat uitstekende schroeven precies mooi in de pluggen vallen. De ander pakt de accu boor machine of hand schroeven draaier en draait de schroeven aan. Laat de schroef gerust 2 a 3 millimeter verzinken in het voetje tijdens het aandraaien. Gebruik voor de torx schroeven een bitje t-20.
Stap 6: controleer of de stam stevig op de muur is bevestigd. Het mag niet meer wiebelen of nog te los zijn vast geschroefd. Is alles in orde, dan is het nu klaar voor gebruik!

Aanvullende informatie.
Heb je een houten muur? Dan zijn de pluggen niet nodig en kun je de paal bevestigen met enkel schroeven.
Heb je een holle wand? Koop dan holle wand pluggen, en laat je bij twijfel even informeren bij de lokale bouwmarkt welke je precies nodig bent. Twijfel je wat voor muur je hebt, vraag dan even iemand uit je omgeving die je het kan vertellen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Petshonk ClawClimber” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »