Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Voor de fokker » Apotheek » Pet Remedy kalmerende spray 200ml

Pet Remedy kalmerende spray 200ml

 19,50

Slechts 1 resterend op voorraad

DE PET REMEDY SPRAY – EEN NATUURLIJK RUSTGEVEND PRODUCT TEGEN STRESS, SPANNING, ONRUST EN NERVOSITEIT

De Pet Remedy kalmerende/rustgevende spray bevat verschillende natuurlijke oliën die u plaatselijk op uw huisdier kunt sprayen om uw huisdier op een natuurlijke manier te kalmeren. De spray kan op ieder moment en in elke situatie worden gebruikt. De spray is verkrijgbaar in 15ml en 200ml.
Pet Remedy is geschikt voor alle zoogdieren, vogels en reptielen; inclusief katten, honden, konijnen, knaagdieren, paarden en papegaaien.

 

De Pet Remedy spray is op basis van water en heeft een neutrale PH-formulering. Het werkt vrijwel direct en het werkt 2 tot 6 uur. De werkingsduur is afhankelijk van het dier.

Instructies voor de Pet Remedy spray:

– Een paar keer sprayen is voldoende om 2 tot 6 uur rust te geven. De werking is afhankelijk van het dier.
– Indien gewenst na 1-2 uur herhalen.
– Spray een beperkte hoeveelheid van de vloeistof direct op de gewenste plaats zoals bijvoorbeeld op de borstkas, in de reismand of in de auto. Of spray een kleine hoeveelheid op een doekje of op je hand/vingers om vervolgens rond de bek, onder de kin of op de borst uit te wrijven. Dit kan handig zijn tijdens bijvoorbeeld een wandeling. Het is ook mogelijk om de spray toe te dienen op je broekspijp en de hond naar de hiel te brengen.

Let op:

– Spray niet rechtstreeks op de kop of snuit van het dier. Dit kan voor een dier juist beangstigend over komen.
– Wanneer je een nerveuze hond uitlaat of traint, spray dan een beetje op een bandana, op een vochtige doek of op je vingers en wrijf zachtjes rond de snuit en op de bovenkant van de borst. Hetzelfde geldt voor paarden.
– Vermijd sprayen in de nabijheid van kleine zoogdieren en vogels omdat ze een kleine longcapaciteit hebben. Het beste is dan om een beetje op een doek te spuiten en plaats de doek vervolgens in de buurt van het kleine dier.

Waar kan ik de spray gebruiken?

De Pet Remedy spray kan op ieder moment en op elke plaats gebruikt worden. Spray bijvoorbeeld op de slaap- en verblijfplaats van je huisdier, zoals een kussen, mand of bench. De spray kan ook goed gebruikt worden tijdens het reizen: spray in de auto, in de reisbench of op de halsband van je huisdier.

Pet Remedy kalmerende/rustgevende spray voor het koppelen van konijnen, katten en honden

Spray Pet Remedy op een doekje of vingers en wrijf dit voorzichtig rond de borst van het dier. Dit helpt om kalmte te bewaren, wat op z’n beurt helpt het verbindingsproces te versnellen. Dezelfde procedure kan worden gebruikt voor het verbinden van andere huisdieren, zoals knaagdieren en paarden.

Gebruik Pet Remedy tijdens de december maand met vuurwerk-angst & december-stress

December is voor veel huisdieren een stressvolle periode. Veel baasjes hebben dan last van decemberstress en vuurwerk is al vanaf november te horen. Huisdieren houden niet van harde geluiden of feestelijke drukte. Ook voelen ze feilloos wanneer hun baasje druk en gespannen is en kunnen daar zelf onrustig of onzeker door worden. In december is er vuurwerk, komt er een kerstboom en is er visite in huis. Genoeg reden om als dier gespannen te worden. Pet Remedy helpt op een natuurlijke manier jouw huisdier met ontspannen, zónder te versuffen!

Rust in huis tijdens de december maand

Creëer rust in huis. De Pet Remedy startset met verdamper helpt jou hier eenvoudig bij. Plaats deze in een laag stopcontact. De verdamper verspreidt een continue stroom van rust en ontspanning. Om de verdamper zo goed mogelijk te laten werken kun je hem het beste plaatsen op een tochtvrije plaats.
Spray de Pet Remedy spray in de mand of op het kussen van je huisdier om een veilig en ontspannen gevoel te creëren. Geef je huisdier de ruimte om zich te kunnen terugtrekken.
Sluit gordijnen, laat licht branden en zet de radio of tv aan. Maskeer op die manier zo veel mogelijk de prikkels.

Rust tijdens de wandeling in de december maand

Probeer de wandeling zo vroeg mogelijk op de avond uit te voeren omdat er dan minder knallen zijn. Spray, voordat je de wandeling begint, Pet Remedy spray op de borst en nek van je hond. Spray vervolgens een beetje op je handen en wrijf dit voorzichtig rond de neus.
Je kunt hier ook de Pet Remedy kalmeringsdoekjes voor gebruiken. Je kunt hier je hond mee inwrijven, maar je kunt de doekjes ook om de halsband binden.
Voor huisdieren die niet van het geluid van een spray of van vocht houden zijn de Pet Remedy doekjes aan te bevelen. De doekjes zijn biologisch afbreekbaar en per stuk verpakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pet Remedy kalmerende spray 200ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »