Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Kat » Apotheek » Pet Remedy kalmerende doekjes

Pet Remedy kalmerende doekjes

 6,95

Slechts 1 resterend op voorraad

Met korting vanwege de nog maar korte houdbaarheidsdatum van deze verpakking.

De Pet Remedy kalmerende/rustgevende doekjes bevaten verschillende natuurlijke oliën die uw huisdier op een natuurlijke manier kalmeren. De doekjes kunnen op ieder moment en in elke situatie worden gebruikt. De doekjes zijn handig voor geluid-sensitive dieren, die niet tegen het geluid van een spray kunnen. Je gebruikt de biologische doekjes op dezelfde manier zoals je zou doen met de kalmerende spray door zachtjes te wrijven rond de snuit, onder de kin en op de bovenkant van de borst van het huisdier. Dit is ook mogelijk bij paarden.
Pet Remedy is geschikt voor alle zoogdieren, vogels en reptielen; inclusief katten, honden, konijnen, knaagdieren, paarden en papegaaien.

Ideaal voor als een kitten of pup van de fokker naar zijn nieuwe baasje gaat verhuizen.
Ideaal dus voor in een kitten of puppy pakket!

Ideaal voor onderweg!
Deze kalmerende/rustgevende doekjes zijn ideaal voor onderweg, tijdens een wandeling of als je met je dier gaat reizen. Ze zitten in een handzame verpakking, waardoor je ze makkelijk mee kunt nemen.

Gebruik Pet Remedy tijdens de december maand met vuurwerk-angst & december-stress

December is voor veel huisdieren een stressvolle periode. Veel baasjes hebben dan last van decemberstress en vuurwerk is al vanaf november te horen. Huisdieren houden niet van harde geluiden of feestelijke drukte. Ook voelen ze feilloos wanneer hun baasje druk en gespannen is en kunnen daar zelf onrustig of onzeker door worden. In december is er vuurwerk, komt er een kerstboom en is er visite in huis. Genoeg reden om als dier gespannen te worden. Pet Remedy helpt op een natuurlijke manier jouw huisdier met ontspannen, zónder te versuffen!

Rust in huis tijdens de december maand

Creëer rust in huis. De Pet Remedy startset met verdamper helpt jou hier eenvoudig bij. Plaats deze in een laag stopcontact. De verdamper verspreidt een continue stroom van rust en ontspanning. Om de verdamper zo goed mogelijk te laten werken kun je hem het beste plaatsen op een tochtvrije plaats.
Spray de Pet Remedy spray in de mand of op het kussen van je huisdier om een veilig en ontspannen gevoel te creëren. Geef je huisdier de ruimte om zich te kunnen terugtrekken.
Sluit gordijnen, laat licht branden en zet de radio of tv aan. Maskeer op die manier zo veel mogelijk de prikkels.

Rust tijdens de wandeling in de december maand

Probeer de wandeling zo vroeg mogelijk op de avond uit te voeren omdat er dan minder knallen zijn. Spray, voordat je de wandeling begint, Pet Remedy spray op de borst en nek van je hond. Spray vervolgens een beetje op je handen en wrijf dit voorzichtig rond de neus.
Je kunt hier ook de Pet Remedy kalmeringsdoekjes voor gebruiken. Je kunt hier je hond mee inwrijven, maar je kunt de doekjes ook om de halsband binden.
Voor huisdieren die niet van het geluid van een spray of van vocht houden zijn de Pet Remedy doekjes aan te bevelen. De doekjes zijn biologisch afbreekbaar en per stuk verpakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pet Remedy kalmerende doekjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »