Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Hond » Apotheek » Pet Remedy navullingen 2x40ml

Pet Remedy navullingen 2x40ml

 25,95

Op voorraad

Dit product bevat 2 navullingen voor de Pet Remedy kalmerende/rustgevende verdamper. Eén navulling werkt tot 60 dagen. En een enkele verdamper dekt een oppervlakte tot 60 m2.
Pet Remedy is geschikt voor alle zoogdieren, vogels en reptielen; inclusief katten, honden, konijnen, knaagdieren, paarden en papegaaien.

Om de navullingen te kunnen gebruiken, heb je ook de Pet Remedy verdamper nodig. De verdamper is een apparaatje met een verwarmde ring die warme lucht produceert. Hierdoor worden de actieve bestanddelen omhoog in het buisje getrokken en gelijkmatig verspreid naar de omgeving. De verdamper geeft een constante, gelijkmatige en langzame afgifte van de rust gevende vloeistof.

Instructies voor de Pet remedy kalmerende & rustgevende plug-in verdamper:

– Verwijder de dop en schroef de vulling stevig vast in de verdamper.
– Kies indien mogelijk voor een stopcontact dicht bij de vloer.
– Plaats de verdamper in een tochtvrije ruimte en uit de buurt van kachel, radiator, natuursteen en kunststof.
– Plaats de verdamper in het stopcontact van de ruimte waar je huisdier de meeste tijd doorbrengt.

Tijdens de december maand met vuurwerkangst & decemberstress

December is voor veel huisdieren een stressvolle periode. Veel baasjes hebben dan last van decemberstress en vuurwerk is al vanaf november te horen. Huisdieren houden niet van harde geluiden of feestelijke drukte. Ook voelen ze feilloos wanneer hun baasje druk en gespannen is en kunnen daar zelf onrustig of onzeker door worden. In december is er vuurwerk, komt er een kerstboom en is er visite in huis. Genoeg reden om als dier gespannen te worden. Pet Remedy helpt op een natuurlijke manier jouw huisdier met ontspannen, zónder te versuffen!

Rust in huis

Creëer rust in huis. De Pet Remedy startset met verdamper helpt jou hier eenvoudig bij. Plaats deze in een laag stopcontact. De verdamper verspreidt een continue stroom van rust en ontspanning. Om de verdamper zo goed mogelijk te laten werken kun je hem het beste plaatsen op een tochtvrije plaats.
Spray de Pet Remedy spray in de mand of op het kussen van je huisdier om een veilig en ontspannen gevoel te creëren. Geef je huisdier de ruimte om zich te kunnen terugtrekken.
Sluit gordijnen, laat licht branden en zet de radio of tv aan. Maskeer op die manier zo veel mogelijk de prikkels.

Rust tijdens de wandeling

Probeer de wandeling zo vroeg mogelijk op de avond uit te voeren omdat er dan minder knallen zijn. Spray, voordat je de wandeling begint, Pet Remedy spray op de borst en nek van je hond. Spray vervolgens een beetje op je handen en wrijf dit voorzichtig rond de neus.
Je kunt hier ook de Pet Remedy kalmeringsdoekjes voor gebruiken. Je kunt hier je hond mee inwrijven, maar je kunt de doekjes ook om de halsband binden.
Voor huisdieren die niet van het geluid van een spray of van vocht houden zijn de Pet Remedy doekjes aan te bevelen. De doekjes zijn biologisch afbreekbaar en per stuk verpakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pet Remedy navullingen 2x40ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »