Home » Winkel » Voor de fokker » Rondom de bevalling » P-Pad onderleggers 60x90cm. 7 stuks

P-Pad onderleggers 60x90cm. 7 stuks

 8,95

Op voorraad

P-Pad puppy trainingsmatjes zijn een goed hulpmiddel voor het zindelijk maken van een pup.
Deze P-Pads zijn ook goed te gebruiken tijdens een bevalling van kat of hond. Tijdens de kraamdagen als de moeder van het nest nog navloeit en in de weken dat kittens en puppy’s alles nog zo laten lopen.

Door de witte kleur van deze matjes is een eventuele bloeding van het moederdier of van een navelstreng ook snel te zien.

Puppy training pads: onmisbaar wanneer je jouw puppy zindelijk wil maken. Het is heel leuk als je een puppy in huis haalt, maar na een paar keer poep en plas opruimen heb je dat wel gezien Hoe sneller jouw puppy zindelijk wordt, des te beter dit is voor iedereen 🙂

Hoe gebruik je de trainingsmatten bij puppy’s?

Het doel is natuurlijk dat je puppy buiten zijn behoefte doet. Als hij dit nog lastig vindt, kan je in huis eerst de plasmatten gebruiken. Leg deze bijvoorbeeld in de woonkamer en zorg ervoor dat je puppy hier zijn behoefte op doet. Als hij dit snapt, kan je de trainingsmat richting de voor- of achterdeur verplaatsen. Probeer je pup in ieder geval iedere twee uur naar buiten te laten, ze kunnen nog niet lang hun behoefte ophouden. Let erop dat je zindelijkheidstraining altijd positief aanpakt, word nooit boos op je puppy als deze per ongeluk naast de plasmat plast.

Ook goed te gebruiken als onderlegger in de werpkist of kraamdoos.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “P-Pad onderleggers 60x90cm. 7 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »