Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Kat » Speelgoed » Katten Speellijn

Katten Speellijn

 19,95

Op voorraad

Een speellijn voor jachtspelletjes samen met je kat.

1x leren speellijn, zonder prooi hangers.
Lengte: 95 cm.
Dikte: 8 x 3 mm.
Echt rundleer.
Hand genaaide sluitingen.
Kwaliteitsvakmanschap van een Duitse zadelmakerij by PROfeline.

Sterke leren katten speellijn uit de zadelmakerij

Ga samen met je kat op jacht. Verstop zijn prooi onder de bank of achter de deur en trek hem met de speellijn onverwacht te voorschijn.
Deze stevige leren jachtlijn is voorzien van een karabijnhaak, waardoor prooispellen ideaal kunnen worden nagebootst. Met de karabijnhaak kun je eenvoudig verschillende verleidelijke speeltjes bevestigen, zoals de ViltenCurling hanger of stukjes bont zoals Schaapje, of PomPom die je als een muis over de vloer kan laten rennen. Uw katten zullen volop genieten van het jacht- en achtervolgingsspel. Plaats het speeltje in een hoek van de kamer en trek het langzaam de ruimte in, en uw kat zal het gretig achtervolgen, klaar om het te vangen en met trots te presenteren.
De speellijn is ook uitstekend geschikt voor gezamenlijke spelletjes tussen katten en kinderen, omdat er geen harde staaf in zit die bij ongecontroleerde bewegingen verwondingen kan veroorzaken.

Het speelgoed is op natuurlijke wijze gelooid en gemaakt zonder toevoegingen, zowel bij de leerverwerking als bij de productie.

Hoe zielig wij het ook vinden, katten zijn nu eenmaal echte jagers. Kattenspeeltjes van bont en leer zijn dan ook zeer geliefd bij katten en geven je kat het gevoel van een echte prooi beet te hebben! Door ze dit soort speelgoed aan te bieden voorzie je je kat op een veilige manier in zijn behoefte aan echte prooien. Zo voorkom je misschien ook wel dat je kat met een eigen gevangen prooi bij je aan de deur komt.

*Goed om te weten: Wij van Kingdom en PROfeline zijn volledig tegen dierenmishandeling en het doden van dieren alleen voor hun vacht. Deze kleine stukjes konijnenbont zijn een bijproduct van de voedselproductie. Door deze stukjes bont te gebruiken in plaats van te vernietigen, maakt het deel uit van de duurzaamheidscyclus.
Diervriendelijke fokkerij en duurzame acties liggen ons uiteraard nauw aan het hart.

Wissel de verschillende prooi-hangers met regelmaat af. Zo veras je je kat steeds weer met iets anders en blijft hij geïnteresseerd in het spel. Klik hier voor alle verschillende prooi hangers.

Sterke katten speellijn te combineren met robuuste prooi hangers

te combineren met robuuste prooi hangers

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Katten Speellijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »