Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Kat » Kattenbak & toebehoren » De Ultieme Kattenbak uitloopmat 120 x 90 cm.

De Ultieme Kattenbak uitloopmat 120 x 90 cm.

 31,50

Op voorraad

The Ultimate Litter Mat 120 x 90 cm.

Een 3-dubbel-laags kattenbak uitloopmat tegen de uitloop van kattenbakvulling.
Doormiddel van de dubbele laag wordt het kattenbakzand opgevangen, vastgehouden en kunt u het uitgelopen grit terug gieten in de kattenbak. Met een afmeting van 120 x 90 cm. is dit een grote mat wat uiteraard meehelpt om zoveel mogelijk kattenbakgrit op te vangen.
Deze mat is ook uitermate geschikt voor in een kittenren. Menig kattenfokker kan beamen dat kittens er een behoorlijk potje van kunnen maken tijdens hun kattenbak sessie. Door de grote van deze mat en doordat deze flexibel is en dus geen stijve bodemplaat heeft is hij indien nodig tot de juiste maat van de kittenren te vouwen.

♥ dubbelzijdig en omkeerbaar te gebruiken zodat je kunt kiezen tussen de lichtgrijze zijde boven of de crème kleurige zijde boven.
♥ flexibel en bijzonder zacht voor de pootjes.
♥ gemakkelijk op te rollen en uit te schudden.
♥ wasbaar in de machine.

 

Welke kattenbezitter kent het niet!
De kat komt van zijn kattenbak en laat kattenbakvulling achter op het tapijt, laminaat, parket en soms zelfs op de meubels.

Een nadeel van zo’n beetje iedere kattenbakvulling is dat het via de pootjes van je huistijger door de hele woning wordt verspreid. De Ultimate Litter Mat biedt hiervoor een eenvoudige en zachte oplossing. Deze mat kan aan beide zijden kan worden gebruikt, vangt effectief het kattenbak grit op dat aan de poten blijft kleven. Het is ook comfortabel voor de gevoelige poten van uw kat en kittens.
Om schoon te maken rolt u de mat gewoon op en schudt u deze uit. De mat is aan beide kanten te gebruiken, zodat je kunt kiezen tussen de lichtgrijze zijde boven of de crème kleurige zijde boven.

Deze mat werkt het beste in combinatie met fijn grit zoals de SoftCat kattenbakvulling. Door kleur en structuur van dit grit zie je dan nauwelijks nog wat liggen. Gebruik je deze mat in combinatie met het super fijne kattenbakzand van Almo Nature dan zie je door de kleur en structuur van dit zand echt helemaal niets meer liggen. Wel zo prettig in de show kooi of kittenren.
The Ultimate Litter Mat 120 x 90 The Ultimate Litter Mat 120 x 90

 

Eerder adviseerde wij de Soft Touch Track Mat. Maar ondanks dat deze toch ook heel zacht voor de pootjes leek probeerde onze katten deze mat toch te ontwijken. En door zijn kleine voormaat van 45 x 33 cm konden ze er ook vrij gemakkelijk om of overheen zonder hem aan te raken. De Soft Touch Track Mat hebben wij dan ook uit ons assortiment gehaald en daar is de Ultimate Litter Mat voor in de plaats gekomen.

kattenbakmat Soft Touch Track Mat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Ultieme Kattenbak uitloopmat 120 x 90 cm.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »