Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Voor de baas » Reinigingsproducten » Capturine® Horse

Capturine® Horse

 15,50 125,00

Ontwikkeld voor een gezonde en ammoniak vrije leefomgeving voor paard en pony.
  • Breekt urine af en voorkomt vorming van ammoniak.
  • Minder kans op ademhaling, spier en hoefproblemen.
  • Makkelijk en snel in gebruik.
  • Minder last van vliegen.
  • Kostenbesparend in het gebruik van strooisel.
  • 100% natuurlijk.
Algemeen:

Horse-Bio-Cleaning is een product op basis van micro organismen die urine omzet in stikstof, koolzuur en water. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen zoals ammoniak meer vrij en blijft uw stal gezond en fris. Een belangrijk bijkomend voordeel hiervan is dat er vele malen minder vliegen op uw stal afkomen. De micro-organismen in Horse-Bio-Cleaning zijn in de vorm van sporen aanwezig. Om de micro-organismen te activeren, moet Horse-Bio-Cleaning verdund worden met water en in aanraking komen met voedingsstoffen (urine en mest).

Gebruiksaanwijzing:

De standaard verdunning is 1:10. Om optimaal gebruik te kunnen maken van Horse-Bio-Cleaning adviseren wij U een drukspuit. Let op: hoe hoger de druk hoe beter de verneveling. De spuit mag geen chemische resten bevatten van eerder gebruik. Chemische stoffen doden de micro organismen die werkzaam zijn in dit product.
De box vloer en wand eenmalig helemaal behandelen. Dan een laagje strooisel aanbrengen en dit besproeien. Hierna opstrooien. Dagelijks na het verwijderen van mest en bevuilde plekken deze plekken besproeien en hierna opstrooien.
Indien het om een reeds gebruikte box gaat kunnen vloer en muren regelmatig worden behandeld zodat oude geuren ook uit de muren verdwijnen.

Houdbaarheid:

Bij kamertemperatuur en donkere omgeving is de geconcentreerde vorm 2 jaar houdbaar. De verdunde vorm is mits de omstandigheden schoon zijn tot 3 maanden houdbaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Capturine® Horse” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »