Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Hond » Er-op-uit » Pet Buggy voor hond & kat

Pet Buggy voor hond & kat

 83,95

DE PADEN OP, DE LANEN IN.
ER OP UIT MET JE HUISDIER.

Met deze buggy voor huisdieren kan je gemakkelijk en veilig op pad.
Wil je graag wandelen maar loop je niet graag alleen?
Krijg je je kind niet mee wandelen omdat wandelen zaai en stom is?
Neem dan je huisdier mee in deze compacte buggy. Of je nu een kat, kleine hond of konijn hebt. Je kunt ze allemaal veilig vervoeren in deze buggy.
Door de vele doorkijk raampjes van stevig gaas kan je van alle kanten goed zien wat je hondje, kat of konijn doet tijdens het wandelen. Deze gaas openingen zorgen er ook voor dat uw dier heerlijk de buitenlucht kan opsnuiven en dat hij het niet snel te warm zal krijgen.

Wil je je kat laten wennen aan een buggy om zo zijn leef omgeving te verrijken?

Bekijk dan onze filmpjes. Op onze Facebook & Instagram pagina’s verschijnen ook geregeld filmpjes over de avonturen van onze Ragdolls.

Alleen de doos is al een feestje voor onze Ragdolls

Hun nieuwsgierigheid is zo geweldig zoals je op dit filmpje kan zien. Daardoor vinden ze alles interessant en is ze veel aan te leren. Ze wilde al in de Buggy voordat deze überhaupt in elkaar zat. Natuurlijk vinden ze dingen voor de eerste keer spannend. Daarom is het wel belangrijk om ze in kleine, korte stapjes aan nieuwe situaties te laten wennen. In de Buggy spelen en slapen terwijl hij gewoon in de woonkamer stond vonden ze al geweldig. De volgende stap was dan ook eenvoudig, gewoon terwijl ze er al in lagen in de woonkamer een rondje rijden. Daarna de Buggy dicht doen en een rondje door de kamer rijden, de hal er eens bij pakken en steeds een ruimte verder. Dat kan allemaal vrij vlot goed gaan. Maar hoe de kat reageert zodra je echt met ze naar buiten gaat is afhankelijk of de kat ‘buiten zijn’ al gewend is of niet. Voor een kat die nog nooit eerder in eigen vrije wil naar buiten is geweest, zijn alle geuren, geluiden, gevoel van de wind enz. heel overweldigend. Soms is enkele minuutjes al genoeg om ze daarna weer in vertrouwde omgeving te laten ontspannen en de nieuwe ervaring op ze in te laten werken. Wennen aan dit soort dingen gaat mis als wij mensen te snel gaan. Wil je echt plezier beleven en het leven van je binnenkat verrijken door met hem op avontuur te gaan? Neem dan ruim de tijd voor het gewen proces. Voor de eerste keer kan alleen in de deuropening staan al genoeg zijn.

Met 2 veiligheidsriempjes waar je eventueel het tuigje van je dier aan vast kan zetten zodat je de kap open kan zetten. Met 3 wielen is deze pet buggy super wendbaar en doordat hij opklapbaar is kan je de buggy compact weg zetten. Laat je de buggy uitgeklapt staan, dan heb je grote kans dat hij ook als slaapplek wordt gebruikt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pet Buggy voor hond & kat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »