Selecteer een pagina

Kattenbak Cat Residence

De Cat Residence is niet zomaar een kattentoilet, het is een echte residentie voor uw kat!

Met dit kattentoilet geeft u uw kat dan ook een echt koninklijk gevoel. Daarbij geniet uw kat in deze residentie ook nog eens van diplomatieke onschendbaarheid, zoals een kat van stand betaamt. Daarnaast is de super grote opening ook mega handig tijdens het uitscheppen van de ontlasting. Geen getob met het afnemen van een grote kap en waar je die dan weer neer moet zetten tijdens het uitscheppen.

Wel zo’n veilig gevoel voor uw kat tijdens één van zijn intieme bezigheden  😉

 56,50

Op voorraad

Kattenbak Cat Residence

Deze kattenbak is heel functioneel en heeft ook nog eens zijn uiterlijk mee.

Het moderne ontwerp van de Cat Residence past perfect bij elk interieurstijl.

De kattenbak heeft twee instapmogelijkheden en vanwege het grote formaat biedt het toilet voldoende ruimte, zelfs voor grote katten.

Algemene afmetingen: 52 x 44 x 50 cm
Interne afmetingen: 50 x 42 x 38 cm

Het handige roosteroppervlak aan de bovenkant vangt kattenbakgrit op dat aan de pootjes blijft hangen. Door het unieke openingsmechanisme is de Cat Residence zeer gemakkelijk uit te scheppen. Geen gedoe meer met dat de gehele bovenkap van de onderbak moet worden gehaald die je dan weer ergens naast je neer moet zetten voordat je er überhaupt bij kan.

Helaas stelt het geïntegreerde ventilatie systeem met actief koolstoffilter niets voor. Hier heeft de fabrikant toch echt oogkleppen op gehad. Maar eerlijk gezegd is dat bij heel veel kattenbak fabrikanten het geval. Een ventilatie systeem met actief koolstoffilter om geuren weg te filteren werkt natuurlijk alleen als de rest van de bak goed afgesloten is, zodat geuren niet langs andere openingen alsnog de kattenbak kunnen verlaten. Tja, en met één blik op dit model (en dan vooral de bovenkant) is het wel duidelijk dat dat hier niet het geval is 😆 😆 😆

Deze kattenbak wordt in heel veel puzzel stukjes aangeleverd. Milieu technisch is dit een groot voordeel. Qua opslag en vervoer vergt deze methode namelijk minder ruimte, wel zo efficiënt dus. Toch is deze methode misschien even schrikken voor diegene die geen fan van puzzelen zijn. Maar behoort u tot die klassen, wees dan niet getreurd, de instructie filmpjes zijn knap duidelijk 😉

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kattenbak Cat Residence” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes, nog meer interessante producten!

Bladderswijk OZ 162, 7885 TL Nieuw-Dordrecht, Netherlands
KvK-nummer: 73839515
btw-nummer: NL001972712B60
telefoon-nummer: 0031(0)591-622288
e-mail adres: info@KingdomforCatsandDogs.com