Selecteer een pagina

Carnis Kalkoen mini trainers

 4,95

Carnis Kalkoen gedroogd vlees mini-trainers is een Nederlands product bestaande uit 1 eiwitbron en is geschikt voor zowel honden als katten.

Een smakelijke snack die voor 100% bestaat uit kalkoenvlees en bijproducten van de kalkoen.
Zonder toevoegingen van granen of andere bindmiddelen!
Daardoor glutenvrij en hypoallergeen*.

Volgens de fabrikant zijn de grotere verpakkingen voor honden en de kleine verpakkingen voor katten. Dat vinden wij onzin, de samenstelling van deze snacks is namelijk zowel voor honden als voor katten geschikt. De grootverpakkingen zijn dus ook ideaal voor huishoudens met meerdere katten of als je een cattery hebt.
Kan tijdens training gegeven worden of als gezond tussendoortje. Handig voor onderweg als beloning, om te verstoppen in een voerpuzzel/snuffelmat of weg te werpen en uw dier tot extra beweging te verleiden.

Carnis Kalkoen mini trainers

* hypoallergeen: mits de allergische reactie niet wordt veroorzaakt door de gebruikte eiwitbron in de bewuste smaakvariant.

Samenstelling:

vlees en bijproducten 100% kalkoen.

Analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit 54%
Ruw vet 25%
Ruwe celstof 2%
Ruwe as 7%

Welke voeding wel/niet bij voedselallergie of voedselintolerantie?

Is bij jou hond of kat voedselallergie of voedselintolerantie vastgesteld, dan krijgt jou hond of kat een reactie op een bepaald eiwit in de voeding. Dit zorgt voor allerlei gezondheidsklachten. Als je hond of kat veel jeuk heeft, een rode huid en misschien nog wel andere klachten, dan is de kans groot dat het om een allergie gaat. Laat altijd door de dierenarts uitzoeken wat er precies aan de hand is.

Een voedselallergie of intolerantie wordt ontwikkeld op een eiwitbron uit de voeding. Vlees bestaat voor een groot deel uit eiwit, maar ook granen, peulvruchten en aardappelen bevatten eiwitten.

Eiwitbronnen die vaak voor problemen zorgen bij je hond of kat zijn bijvoorbeeld:

Kip
Rund
Lam
Tarwe
Mais
Rijst
Soja
Melkproducten
Eieren
Gist

Een voedselallergie of intolerantie ontstaat op voedingsmiddelen die je hond of kat al eerder gegeten heeft, en hoe vaker het dier een bepaald eiwit binnenkrijgt, hoe groter de kans dat er een allergie op ontwikkeld wordt. In enkele gevallen wordt een allergie geërfd, en is de allergie dus aangeboren.

Snacks van Carnis met 1 eiwitbron, goed hulpmiddel bij voedselallergie en voedselintolerantie.

Een eliminatie dieet is een optie om te achterhalen welke eiwitbron de reacties veroorzaakt. Weet je eenmaal welke eiwitbron de problemen veroorzaakt, dan kan je deze dus uit uit het voedingspatroon van je hond of kat weglaten. Voeding en snacks van Carnis op basis van 1 eiwitbron zijn daar een goed hulpmiddel bij.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carnis Kalkoen mini trainers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Bladderswijk OZ 162, 7885 TL Nieuw-Dordrecht, Netherlands
KvK-nummer: 73839515
btw-nummer: NL001972712B60
telefoon-nummer: 0031(0)591-622288
e-mail adres: info@KingdomforCatsandDogs.com

De waardering van kingdomforcatsanddogs.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 44 reviews.