Selecteer een pagina

The Miracle Nipple® Original

 6,25

The Miracle Nipple®, speciaal ontworpen om heel jonge dieren met de hand te kunnen voeden.

Het materiaal van het speentje is ongelofelijk duurzaam en bestand tegen knagen. Het speentje is nauwelijks kapot te krijgen. En uiteraard kan het speentje worden uitgekookt en ontsmet, zodat het keer op keer te gebruiken is. Het speentje kan bijna niet los schieten. Mocht dat toch gebeuren, dan kan het niet worden ingeslikt omdat de basis van het speentje zo breed is. Er zit al een gaatje in de speen. Dus geen gedoe met een hete naald, mesje of schaar. Wel geven sommige kittens (en hun verzorgers) de voorkeur aan een kleiner gaatje waarop harder moet worden gezogen. Daarvoor is het gaatje in deze speen iets te groot.

Geschikt voor gebruik op spuitjes met een Slip-Tip of Luer-Lock

Per stuk verpakt.

The Miracle Nipple® Original

Miracle™ Nipple

Een uniek en universeel speentje

Het speentje is geschikt voor alle diersoorten die kleiner of gelijk aan een kitten zijn zoals konijnen, eekhoorns, fretten en knaagdieren. Ook voor jonge pups of kleine hondenrassen kan het speentje gebruikt worden. En wat dacht je voor het voeren van jonge vogels?

 

Brede basis voor de voorpootjes

De speen heeft een zeer brede basis van ca 23 mm doorsnede. Daarop kunnen de voorpootjes er op rusten tijdens het voeren. Wanneer het dier bij de moeder drinkt, kneedt het met de voorpootjes op de melkklier waardoor meer melk wordt afgegeven. Dit natuurlijk gedrag kunnen ze nu ook bij de flesvoeding doen.

 

The Miracle Nipple® Original

Afmeting Original Miracle Nipple®

De lengte van het tuutje van de Original Miracle Nipple® is 24mm. Het speentje zelf is smal (2 tot 5 mm doorsnede). De lippen van het dier kunnen het speentje gemakkelijk omvatten. En als ze het speentje in zijn geheel in de bek nemen, rusten de lippen op de brede basis. Hierdoor wordt er minder lucht opgezogen tijdens de flesvoeding.

 

 

The Miracle Nipple® Mini

Afmeting Mini Miracle Nipple®

De lengte van het tuutje van de Mini Miracle Nipple® is 12mm. Het speentje zelf is smal (2 tot 3 mm doorsnede). De lippen van het dier kunnen het speentje gemakkelijk omvatten. En de lippen rusten dan op de brede basis. Hierdoor wordt er minder lucht opgezogen tijdens de flesvoeding.

 

 

 

Steriliseren van speentjes, spuitjes en flesjes in een pannetje met water.

Steriliseer speentjes, spuitjes en flesjes altijd voor het eerste gebruik en tussendoor!
Breng het water aan de kook. Doe de flesjes, spuitjes, speentjes en andere onderdelen in de pan water. Haal na 3 minuten kooktijd de spenen en accessoires uit het water met een schone tang of vork en leg ze op een schone theedoek. Giet na 5 minuten kooktijd het water af, haal de flessen uit de pan en alles is weer klaar voor gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Miracle Nipple® Original” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Bladderswijk OZ 162, 7885 TL Nieuw-Dordrecht, Netherlands
KvK-nummer: 73839515
btw-nummer: NL001972712B60
telefoon-nummer: 0031(0)591-622288
e-mail adres: info@KingdomforCatsandDogs.com

De waardering van kingdomforcatsanddogs.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 44 reviews.