Selecteer een pagina

The Miracle Nipple® Mini

 6,25

The Miracle Nipple® komt uit Amerika en is al een poosje moeilijk in te kopen, en of dit nog gaat verbeteren is momenteel moeilijk te voorspellen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een alternatief voor de The Miracle Nipple speentjes.

Verassend genoeg kwamen we hiervoor in Duitsland terecht. Daar vonden wij de producent van de AniMam nipples welke ook nog eens enorm veel lijken op de Miracle Nipple, maar dan nog even beter.

 

The Miracle Nipple® Mini

Miracle™ Nipple

Een universeel speentje

Het speentje is geschikt voor alle diersoorten die kleiner of gelijk aan een kitten zijn zoals konijnen, eekhoorns, fretten en knaagdieren. Ook voor jonge pups of kleine hondenrassen kan het speentje gebruikt worden. En wat dacht je voor het voeren van jonge vogels?

Brede basis voor de voorpootjes

De speen heeft een zeer brede basis van ca 23 mm doorsnede. Daarop kunnen de voorpootjes er op rusten tijdens het voeren. Wanneer het dier bij de moeder drinkt, kneedt het met de voorpootjes op de melkklier waardoor meer melk wordt afgegeven. Dit natuurlijk gedrag kunnen ze nu ook bij de flesvoeding doen.

The Miracle Nipple® Original

Afmeting Original Miracle Nipple®

De lengte van het tuutje van de Original Miracle Nipple® is 24mm. Het speentje zelf is smal (2 tot 5 mm doorsnede). De lippen van het dier kunnen het speentje gemakkelijk omvatten. En als ze het speentje in zijn geheel in de bek nemen, rusten de lippen op de brede basis. Hierdoor wordt er minder lucht opgezogen tijdens de flesvoeding.

 

The Miracle Nipple® Mini

Afmeting Mini Miracle Nipple®

De lengte van het tuutje van de Mini Miracle Nipple® is 12mm. Het speentje zelf is smal (2 tot 3 mm doorsnede). De lippen van het dier kunnen het speentje gemakkelijk omvatten. En de lippen rusten dan op de brede basis. Hierdoor wordt er minder lucht opgezogen tijdens de flesvoeding.

 

Steriliseren van speentjes, spuitjes en flesjes in een pannetje met water.

Steriliseer speentjes, spuitjes en flesjes altijd voor het eerste gebruik en tussendoor!
Breng het water aan de kook. Doe de flesjes, spuitjes, speentjes en andere onderdelen in de pan water. Haal na 3 minuten kooktijd de spenen en accessoires uit het water met een schone tang of vork en leg ze op een schone theedoek. Giet na 5 minuten kooktijd het water af, haal de flessen uit de pan en alles is weer klaar voor gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Miracle Nipple® Mini” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Bladderswijk OZ 162, 7885 TL Nieuw-Dordrecht, Netherlands
KvK-nummer: 73839515
btw-nummer: NL001972712B60
telefoon-nummer: 0031(0)591-622288
e-mail adres: info@KingdomforCatsandDogs.com

De waardering van kingdomforcatsanddogs.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 35 reviews.