Selecteer een pagina

Tail Spin & Chase

 26,00

Elektronisch katten speelgoed.

De Tail Spin & Chase ™ simuleert het jacht instinct van uw kat. De staarten verschijnen willekeurig uit de zes verschillende gaten en verdwijnen weer. Uw kat weet dus nooit waar de staart zal verschijnen. Plezier gegarandeerd!

– Elektronisch kattenspeelgoed.
– Willekeurig verschijnen en verdwijning van de staarten uit zes verschillende gaten.
– Wekt het natuurlijke jachtinstinct van uw kat.
– 4 snelheidsniveaus: langzaam, gemiddeld, snel en willekeurig.
– Een ingebouwd vibratiemechanisme beweegt de staart snel heen en weer, wat uw kat extra zal aanmoedigen om te spelen.
– Ideaal om uw kat zelfstandig te laten spelen.
– Perfect voor katten van alle leeftijden.

Artikel vereist 3x AA batterijen (niet inbegrepen)

 

Tail Spin & Chase

LET OP:
Lees deze instructies volledig voor gebruik om schade te voorkomen en het gebruik van het nieuwe speelgoed van uw kat te verlengen.

Plaats de drie AA-batterijen (niet meegeleverd) in het apparaat. Het batterijvak bevindt zich aan de onderkant van het speelgoed. Gebruik geen oude en nieuwe batterijen door elkaar. Gebruik alleen batterijen van hetzelfde of een vergelijkbaar type samen. Als de batterijen leeg zijn, moet u ze uit het speelgoed halen.

Plaats het speelgoed op de vloer en druk op de AAN / UIT-knop om het speelgoed aan te zetten. De staarten beginnen willekeurig in het speelgoed te bewegen en blijven uit de verschillende gaten komen. U kunt kiezen tussen verschillende snelheidsniveaus: langzaam, gemiddeld, snel of willekeurig afwisselend. U selecteert deze niveaus door verschillende keren op de AAN / UIT-knop te drukken.

LET OP:
Om energie te besparen, is de Tail Spin & Chase ™ uitgerust met een automatisch systeem dat het apparaat na 10 minuten uitschakelt.

ONDERHOUD:
Reinig het speelgoed alleen wanneer het is uitgeschakeld. Gebruik een zachte, met water bevochtigde doek om vlekken te verwijderen. Dompel het speelgoed nooit onder in water.

VEILIGHEID:
Gebruik Tail Spin & Chase ™ alleen zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing en op de verpakking. Lees vóór gebruik alle instructies om mogelijke schade en letsel te voorkomen. Bewaar de gebruiksaanwijzingen op een veilige plaats, zodat u ze indien nodig kunt raadplegen. Stel het speelgoed niet bloot aan warmtebronnen, langdurig direct zonlicht of extreme vochtigheid om schade te voorkomen.

WAARSCHUWING:
Alleen voor dieren. • Geen kinderspeelgoed. Bevat kleine items. • Buiten bereik van kinderen bewaren. • Laat uw kat nooit onbeheerd achter tijdens het spelen. • Stop met het geven van speelgoed aan uw kat als een onderdeel los of beschadigd is. • Buiten bereik van uw huisdier houden wanneer het speelgoed niet wordt gebruikt. • Verwijder alle verpakkingen en gooi ze op de juiste manier weg.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tail Spin & Chase” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Bladderswijk OZ 162, 7885 TL Nieuw-Dordrecht, Netherlands
KvK-nummer: 73839515
btw-nummer: NL001972712B60
telefoon-nummer: 0031(0)591-622288
e-mail adres: info@KingdomforCatsandDogs.com

De waardering van kingdomforcatsanddogs.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 48 reviews.