Selecteer een pagina

STOP! Animal Bodyguard plantaardige vlooien druppels

Hét groene alternatief voor vlooien- & tekendruppels.

Eén variant voor hond, kat, konijn, fret, cavia en hamster!

Deze druppels zijn o.a. gemaakt van essentiële oliën en zijn hypoallergeen! De unieke plantaardige formule van STOP! Animal Bodyguard is volledig veilig, volwassenen en kinderen kunnen het huisdier onmiddellijk na toepassing aanraken. Dankzij de milde samenstelling ook geschikt voor zogende moederdieren van pups of kittens. Ideaal dus voor honden- & katten fokkers.

♥ Plantaardige, hypoallergene druppels.
♥ Veilig voor dieren, kinderen en jezelf.
♥ Ook geschikt voor pups, kittens, zwangere en zogende moederdieren.
♥ Effectief, ook na direct zwemmen!
♥ Heerlijk geurend voor dier en mens.

23,00

STOP! Animal Bodyguard plantaardige vlooien druppels

Aanbevolen dosering:

Iedere 14 dagen aanbrengen. Binnen de maximaal aangegeven dosering kunt u gerust kijken welke dosering nodig is voor uw dier.
Sommige dieren zijn vatbaarder dan andere, e.e.a. afhankelijk van de gezondheid, leefomgeving en weersomstandigheden. Als het dier met een lagere dosering kan volstaan, heeft dat natuurlijk altijd de voorkeur. Bij dieren met een dikke vacht of tijdens het hoogseizoen, kunt u de EXTRA ProtecTick spray inzetten ter aanvulling op de druppels.

Toedieningstabel:

Toediening

Bouw de dosering voor de gewenning en veiligheid rustig op. Ook op extracten van planten kan een dier gevoelig reageren. Verhoog de dosering stapje voor stapje tot het maximum zoals vermeld op de nieuwe verpakking. Als het dier met een lagere dosering kan volstaan, heeft dat natuurlijk altijd de voorkeur.

Samenstelling:

Water, Olea europaea, Rosmarinus officinalis, Salvia officinalis, Piper nigrum, Melaleuca alternifolia, Allium sativum.

Met hersluitbare dop:

Na opening nog drie maanden houdbaar indien bewaard op een koele, donkere en droge plaats. Alleen voor uitwendig gebruik. Omdat de natuurlijke etherische oliën voldoende verdund zijn, is het veilig in gebruik. 4 glazen flesjes van 8 ml. Onder laboratorium condities ontwikkeld door Union B.I.O. Anno 2005. Uiteraard dierproefvrij!

Gebruiksaanwijzing:

Voor uitwendig gebruik. Spreid de haren en verdeel de druppels zo goed mogelijk over de huid (gehele lichaam). Breng een paar druppels met de vingers aan op dunbehaarde plekken zoals in de liezen en oksels (warme plekken) en boven de staart. De slijmvliezen mijden! Favoriete plekken als de randen van de wenkbrauwen en oren met de vingers voorzichtig insmeren. De werkzaamheid is optimaal naarmate de huid goed doordrongen raakt van het aroma. Handen wassen mag na het toepassen, maar hoeft niet! Wij adviseren om STOP! Animal Bodyguard het hele jaar door te gebruiken. Iedere 15 dagen secuur herhalen.

Filmpje hoe STOP! Animal Bodyguard druppels toe te dienen bij je hond:

Filmpje hoe STOP! Animal Bodyguard druppels toe te dienen bij je kat:

Ter aanvulling op de STOP! druppels kan de STOP! EXTRA ProtecTick extra beschermen. Gebruik deze ProtecTick naast de druppels, bijvoorbeeld als de druk hoog is, de hond veel meer zwemt dan normaal, even sprayen vlak voor de wandeling in het bos of op de hei. Deze spray neem je dan ook gemakkelijk even met je mee in de auto of de tas.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “STOP! Animal Bodyguard plantaardige vlooien druppels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes, nog meer interessante producten!

Bladderswijk OZ 162, 7885 TL Nieuw-Dordrecht, Netherlands
KvK-nummer: 73839515
btw-nummer: NL001972712B60
telefoon-nummer: 0031(0)591-622288
e-mail adres: info@KingdomforCatsandDogs.com