Selecteer een pagina

Milbemax ontworming per 2 tabletten

Deze ontwormingstabletten van Milbemax zijn geschikt voor katten tussen de 0,5 en 2 kg. De tabletten bevatten de werkzame stoffen Milbemycine en Praziquantel en werken preventief tegen long- en hartworminfecties en zijn werkzaam tegen spoel-, haak- en lintwormen. Dit product moet met of na het eten worden toegediend.

Dosering Milbemax Kleine Katten en Kittens:
Lichaamsgewicht van 0,5 tot 1 kg: 0,5 tablet
Lichaamsgewicht van 1 tot 2 kg: 1 tablet;

6,10

Milbemax ontworming per 2 tabletten

Het ontwormen van jouw kat is niet alleen belangrijk voor zijn maar ook voor jouw gezondheid. Niet alle soorten wormen zorgen voor klachten. Bij lage aantallen spoel-, lint- en zweepwormen kan jouw kat de worm met zich meedragen zonder dat hij of jij hier iets van merkt. In andere gevallen kunnen vage klachten zoals gewichtsverlies, verminderde conditie, doffe vacht, anale jeuk en milde darmklachten zichtbaar worden. Om jouw kat te ontwormen kun je Milbemax gebruiken. Er zijn verschillende tabletten van Milbemax verkrijgbaar die bescherming bieden tegen de meest voorkomende wormen in binnen- en buitenland.

Milbemax ontworming is er ook voor jonge honden en katten. Kittens mogen de ontwormingstabletten van Milbemax toegediend krijgen wanneer ze 6 weken oud zijn en zwaarder zijn dan 0,5 kg. Voor puppy’s geldt een leeftijd van 2 weken en een lichaamsgewicht van 0,5 kg.

Frequentie van ontwormen:

» Puppy’s tot 6 maanden oud:
Het is belangrijk om puppy’s in de eerste levensfase goed te ontwormen. Er wordt aangeraden om puppy’s te ontwormen op 2, 4, 6 en 8 weken leeftijd. Daarna moeten de pups maandelijks ontwormd worden tot ze de leeftijd bereikt hebben van 6 maanden.

» Kittens tot 6 maanden oud:
Bij kittens wordt er geadviseerd om te ontwormen op 3, 5 en 7 weken leeftijd. Ook daarna geldt dat er maandelijks ontwormd moet worden tot ze de leeftijd van 6 maanden bereikt hebben.

» Honden vanaf 6 maanden oud:
Voor volwassen honden geldt de richtlijn om 4 keer per jaar te ontwormen. Honden die jagen of in een gebied leven waar de vossenlintworm voorkomt (Zuid-Limburg, Oost-Groningen, de Ardennen en delen van Duitsland), kunnen frequenter ontwormd worden als dat noodzakelijk is.

» Katten vanaf 6 maanden oud:
Bij volwassen katten geldt de richtlijn om 4 keer per jaar te ontwormen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Milbemax ontworming per 2 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes, nog meer interessante producten!

Bladderswijk OZ 162, 7885 TL Nieuw-Dordrecht, Netherlands
KvK-nummer: 73839515
btw-nummer: NL001972712B60
telefoon-nummer: 0031(0)591-622288
e-mail adres: info@KingdomforCatsandDogs.com