Selecteer een pagina

PUUR Rust / Tranquil 100g

Zorgt voor ontspanning en rust en ondersteund daarmee het denkwerk en de alertheid. Daarom goed in te zetten bij:

  • vuurwerk
  • verhuizing
  • veranderende situaties
  • bevalling
  • show
  • sport

Van een (top-)sport hond, kat of paard wordt namelijk niet alleen fysiek veel gevraagd, maar ook geestelijk. Bij elke opdracht, spel, wedstrijd of show wordt veel van uw maatje gevraagd. Té enthousiaste, angstige of gespannen dieren kunnen tijdens een wedstrijd gespannen raken of de focus verliezen.

Waarom PUUR Tranquil / Rust en niet een ander middel?

PUUR Tranquil is een natuurlijke ontspanner die niet suf maakt. Vele middelen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn werken ontspannend door het dier te versuffen waardoor het zich niet normaal kan uiten en juist alleen maar banger wordt.

17,75

PUUR Rust / Tranquil 100g

PUUR Rust/Tranquil geeft ontspanning en rust gedurende een langere periode. Dit supplement versuft niet, het helpt te focussen en de alertheid te vergroten. L-Tryptofaan is hierin een belangrijk ingrediënt. Voor een acute stress situatie ondersteunen Phytonics Strezz druppels. Phytonics Strezz mag samen met PUUR Rust worden gegeven. Honden voelen als geen ander spanning bij de mens. Neem als baas ook gerust een paar druppeltjes Strezz.

Wijze van toediening:

PUUR Tranquil / Rust kan door het voer gegeven worden. Omdat dit poeder kruiden bevat wordt aanbevolen te starten met een geringe hoeveelheid om het dier te laten wennen aan de smaak. Bij katten en honden kan dit product gemengd worden door cream snacks als deze

Dosering

1 – 2 x daags:
Hond > 25 kg 3 maatscheppen
Hond 10-25 kg 2 maatscheppen
Hond < 10 kg
Kat 1 maatschep

1 maatschep bevat ongeveer 1 gram. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Ingrediënten:

Dong Quai (Angelica sinensis) » ook wel de Chinese Engelwortel genoemd. Oorspronkelijk werd Dong Quai gebruikt vanwege zijn balancerende effecten op het vrouwelijke hormoonsysteem. Dong Quai werkt ontspannend zowel geestelijk als lichamelijk.
Hop (Humulus lupulus) » werkt sterk ontspannend en rustgevend. Hop bevordert de spijsvertering.
Japanse notenboom (Ginkgo biloba) » voor een betere concentratie, geheugen en doorbloeding.
Meidoorn (Crataegus oxyacantha) » voor het hart. Wordt onder andere voorgeschreven bij nervositeit.
Sint-janskruid (Hypericum perforatum) » werkt ontspannend en is goed voor het zenuwstelsel. Bovendien heeft Sint Janskruid een celbeschermend effect.
L-Tryptofaan » werkt rustgevend. Het beschermt het zenuwweefsel en verbetert de stresstolerantie.
L-Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat echter niet rijkelijk is vertegenwoordigd in de voeding van dieren.
Vitamine B3 (Niacine)
Magnesium citraat » is belangrijk voor een goede botkwaliteit en werkt spierontspannend.
Vitamine B6 (Pyridoxine HCl) » O.a. centrale positie bij de productie van neuro- en immunotransmitter.
Zink-L-Methionine » Zink komt in iedere lichaamscel voor en maakt waarschijnlijk deel uit van meer enzymsystemen dan welk ander mineraal ook.

Duur van de behandeling

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ieder dier reageert verschillend op de genoemde dosering. De dosering luistert vrij nauwkeurig, kijk goed naar het gedrag van het dier. Bij onvoldoende resultaat de dosering langzaam verhogen. Wanneer het gewenste gedrag bereikt is kan gezocht worden naar een onderhoudsdosering, langzaam afbouwen tot ongeveer de helft van de aangegeven dagdosering.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PUUR Rust / Tranquil 100g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes, nog meer interessante producten!

Bladderswijk OZ 162, 7885 TL Nieuw-Dordrecht, Netherlands
KvK-nummer: 73839515
btw-nummer: NL001972712B60
telefoon-nummer: 0031(0)591-622288
e-mail adres: info@KingdomforCatsandDogs.com