Home » Winkel » Hond » Apotheek » PawFlex® Dierverband model voor gewricht

PawFlex® Dierverband model voor gewricht

 5,85 9,35

PawFlex® Universal Joint bandage

Dit verband is speciaal ontworpen om te buigen en mee te bewegen met de gewrichten en bewegingen van uw huisdier. De zachte en flexibele structuur geeft uw hond totale vrijheid om te rennen, spelen en bewegen zonder enige beperking of ongemak.

PawFlex® is gemaakt van super rekbaar materiaal, buigt en beweegt in alle hoeken zacht en soepel met uw dier mee. PawFlex® is soepel en zacht genoeg voor de kleinste kat of hond en stevig en sterk genoeg voor de grootste hond. Elk PawFlex® ontwerp heeft een ingebouwde antislipgreep die speciaal is gemaakt voor dieren met een vacht. Geen last dus van afzakken of wegglijden van het verband.

♥ De grootste maat van dit model verband kan ook rondom de buik van een kat of kleine hond (mits deze niet extreem dik is uiteraard) voor bijvoorbeeld na een keizersnede of sterilisatie.

4 stuks per verpakking.

Volg de speciale instructies in de video of van de how-to-do kaart voor het aanbrengen van het PawFlex® gewrichtsverband. Voor het bepalen van de juiste maat volgt u de aanbevelingen op de maattabel hieronder.

PawFlex® dierverbanden brengt wondverzorging tot een ‘next level’

PawFlex® bandages is een award-winnende lijn van dierverbanden voor honden, katten en andere huisdieren met super stretch en niet-klevende stof. Deze huisdierverbanden zijn ‘alles in één’. Als wegwerp product te gebruiken, maar zeker ook herbruikbaar. Van waterbestendig, ademend en niet-irriterend materiaal dat wonden beschermt.

Het PawFlex® concept maakt het verbinden van wonden bij huisdieren makkelijker, sneller en zonder stress!

Pawflex maat tabel

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PawFlex® Dierverband model voor gewricht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »