Gratis verzending
vanaf € 95,-*

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen verzonden
Achteraf betalen
mogelijk

WhatsApp
+31 6381 56 231

Home » Winkel » Hond » Voeding & Snacks » Drinkwell® schoonmaak-set

Drinkwell® schoonmaak-set

 10,00

Houd de drinkwater fontein van uw huisdier schoon en fris!

Met deze schoonmaakset van 3 verschillende flessenborstels zijn drinkfontein en flesjes van je huisdier zo weer schoon.

De Drinkwell® schoonmaakset van 3 borstels is een handig en gemakkelijk hulpmiddel voor het schoonhouden van uw Drinkwell® fontein! Bovenop de grote borstel zit een zachte spons waarmee de bak en grote delen van de fontein gemakkelijk gereinigd kunnen worden. Bovendien heeft de borstel aan de zijkant stevige haren waarmee opgehoopt vuil kan worden weggeschrobd. De middelgrote borstel is geschikt voor het schoonmaken van bijna elk deel van de fontein. Het kleine borsteltje past in kleine hoekjes en gaatjes, zoals de behuizing van het filter en de pomp. De haren van deze borstels zijn stevig genoeg om het vuil dat zich verzamelt door dagelijks gebruik te verwijderen, maar maken geen krassen op het oppervlak van de fontein.

Deze flessenborstels zijn ook ideaal voor het schoonmaken van flesjes. Handig dus voor fokkers die babyflesjes gebruiken om de melk voor hun kittens en puppy’s in klaar te maken.

Huisdieren worden van nature aangetrokken door stromend water, waardoor het vers gefilterde en circulerende water van de waterfontein er op natuurlijke wijze voor zorgt dat ze meer drinken. De stoere RVS SeaSide fontein is eenvoudig schoon te maken en vormt daarmee een hygiënische manier om ervoor te zorgen dat huisdieren toegang hebben tot fris water, blijven drinken en daarmee gezonder blijven.

Hoe de Drinkwell® Streamside Pet Fountain schoon te maken:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drinkwell® schoonmaak-set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze producten zijn ook leuk voor uw kat & hond, fijn voor u zelf of praktisch voor de verzorging van uw huisdier.

Translate »