Selecteer een pagina

Informatieve bronnen over honden en katten voeding.

door | jul 2, 2019 | Voeding algemeen | 2 reacties

Let op!

Niet iedere situatie en
niet ieder dier is het zelfde!

Op internet is veel informatie te vinden over allerlei onderwerpen. Dat kan heel fijn en behulpzaam zijn, maar blijf ook altijd uw eigen gezonde verstand gebruiken. Staar u niet blind op de eerste-de-beste informatie bron die u vind. Zoek meerdere informatie bronnen over uw vraag/onderwerp en haal daar uit wat het beste bij u en uw situatie past.

Iedereen die dat wil kan informatie op internet plaatsen net als ik hier doe. Dat wil niet zeggen dat alle informatie ook een even goede onderbouwing heeft. Helaas zijn er nog altijd veel onderwerpen omtrend huisdieren niet wetenschappelijk onderzocht.

 

Voerwijzer »

De informatiesite van Mieke over hondenvoer en kattenvoer.
Voerwijzer geeft zo objectief mogelijke informatie, zodat honden- en katteneigenaren een weloverwogen keuze voor voer kunnen maken.

 

 

Engels talige website.

All about dog food »  

Helps to find the best food for your best friend.

 

 

 

Catmoneo »

Marilyn is de eigenaar van Catmoneo en een feitjes-nerd. Met Catmoneo kan zij haar liefde voor schrijven, wetenschap en katjes combineren. Met haar website wil ze dan ook bijdragen aan de gezondheid van alle katjes.

 

 

 

Diabetes bij katten »

We helpen met vragen of problemen die je tegen zou kunnen komen
tijdens de behandeling van je kat met diabetes. 

 

 

LICG over hondenvoeding »

Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren. Het LICG is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Zij geven objectieve en betrouwbare informatie over huisdieren.LICG voor huisdieren

 

 

Voer voor katten »voedingsspecialist

De grote vraag die Arianne Liefrink dagelijks bezig houdt is: Wat is een goede en gezonde manier van voeren? Haar bevindingen deelt ze graag met jou op haar site.

 

“samen staan we sterk”

Deel hier gerust ook uw informatie over voeding in het algemeen.

Informatie over voeding specifiek voor katten of honden kunt u het beste op desbetreffende blog pagina’s plaatsen.

2 Reacties
 1. Maike

  Op de website van Huiskatteninfo staat een onanfhankelijke vergelijk tabel over Kattenvoeding. Je kunt hier gemakkelijk sorteren op voedingswaarden etc. Zo vind je snel gemakkelijk het voer wat aan jou eisen voldoet

  Antwoord
  • Annouk Fennis

   Beste Maike,

   Hartelijk dank voor deze toevoeging.
   Ik ken deze site nog niet en zal er dan ook eens een kijkje gaan nemen. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit van hun gegeven informatie.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kingdomforcatsanddogs.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 48 reviews.